Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.4.4″ background_image=”http://harmoniamag.hu/wp-content/uploads/2020/05/candle-1021137_1920.jpg” parallax=”on” parallax_method=”off”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_color=”rgba(255,255,255,0.8)” custom_padding=”20px|20px|20px|20px|true|true”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.4″ text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_2_font=”Caveat Brush||||||||” header_2_text_color=”#c15000″ header_2_font_size=”43px” background_color=”rgba(0,0,0,0)” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”20px||20px|20px|true|false” hover_enabled=”0″]

Általános szerződési feltételek

 

Üzemeltető:

Név: Pálfi Melinda e.v.

Székhely: 2142. Nagytarcsa, Bocskai utca 45.
Adószám: 66852935-1-33

Elérhetőség: info@harmoniamag.hu
Bankszámla: 11773126-08440503 OTP Bank, Pálfi Melinda

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

Árak: A weboldalon, termékeink mellett feltüntetett árak magyar Forintban értendő bruttó árak. Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget és melyek visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fizetés: A megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése történhet banki előreutalással, bankszámlaszámra történő készpénz befizetéssel, illetve készpénzben, a termékek átvételekor Futárszolgálat választása esetén.

A számlavezető bank: OTP Bank

Számla: 11773126-08440503

A számlatulajdonos neve: Pálfi Melinda e.v.

A végösszeg banki befizetésként is elküldhető az OTP Bank bankfiókban befizetve a fenti számlaszámra.

A közlemény rovatban az egyértelmű beazonosítás érdekében mindenképpen szükséges feltüntetni a megrendelés vagy a díjbekérő sorszámát!

Szállítási feltételek: Banki előre utalás és bankszámlára történő befizetés esetén a rendelési összeg megérkezését követő 2-5 munkanapon belül, utánvét esetén a rendelés leadását követő 2-5 munkanapon belül adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak. A csomagok összeállítása minden esetben az összegek beérkezési sorrendjében, utánvét esetén rendelési sorrendben történik.

A kézbesítés ezt követően a futárszolgálattól függően 1-3 munkanapon belül történik meg.

Kérjük olyan címet, telefonszámot adjanak meg, ahol a futár el tudja érni Önöket!

Személyes átvétel: A termékek személyes átvételére is lehetőség van az alábbi címeken előre egyeztetett időpontokban. Ebben az esetben a posta költség 0 Ft.
Cím: 2142. Nagytarcsa, Bocskai utca 45 Harmónia Mag, vagy Tata, Agostyáni út 77 Fsz. 3 Harmónia Mag műhely

A személyes átvétel előre utalás után lehetséges, az általunk e- mailben küldött időpontban.

Rendelés kiegészítés: Már meglévő, de még ki nem szállított rendelésed ezzel az opcióval tudod kibővíteni. Díja 100 Ft.

Ha van bent ki nem szállított rendelés, és ezt további rendeléssel szeretnétek kiegészíteni, akkor minden esetben rendelés kiegészítést válasszatok. Ennek díja minden további rendelés esetén 100 Ft. Ha új rendelésként adjátok le a további rendeléseket, akkor azokat teljes szállítási költséggel külön csomagként adjuk át futárnak.

Szállítási költségek:

– Előre utalás: 950 Ft

– Utánvét: 1490 Ft

– Expressz kézbesítés: 2500 Ft

– Személyes átvétel esetén a postaköltség 0 Ft.

25.000 Ft felett a szállítás ingyenes. De csak egyösszegű rendelés esetén és előre utalással. 

Elállási jog

Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap. A Vásárlót 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a vásárló elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postai, vagy elektronikus levél útján az ÁSZF első pontjában (üzemeltetői adatok) megjelölt címre, vagy e-mail címre.

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Ha a Vásárló eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Szolgáltató visszatéríti a Vásárló által a megrendelésért fizetett összeget, beleértve a szállítási költséget is (kivéve azon többletköltségeket, amelyet a Ptk nevesít és az indokolatlan)

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Vásárló köteles számunkra a terméket/termékeket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni eredeti, hiánytalan állapotban. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli. Vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:
– Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
– Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
– Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
– Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
– Olyan zárt csomagolású termékek esetén, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

Rendelésekre vonatkozó egyéb kitétel:

A banki utalással történő megrendelések, KIEGYENLÍTETLEN fizetés esetén, a rendelés leadásától számított 5 munkanap után TÖRLŐDNEK a rendszerből. 

Jogorvoslat

Jogvita esetén a lakóhely, vagy tartózkodási hely szerint illetékes békéltető testülethez tudnak fordulni.

Adatvédelem

A webáruház üzemeltetője, a vásárlási folyamat során megadott személyes ügyféladatokat a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat megtartva, bizalmasan kezeli, és azt harmadik fél részére, csak az Ügyfél kifejezett felhatalmazása esetén adja ki. Ez alól kivétel, a szerződés teljesítéséhez szükséges harmadik fél bevonása (pl. futárszolgálat). Felek a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkezéseit tartják irányadónak.

Az üzemeltető a felhasználók adatait kizárólag a vásárlás teljesítése céljából kéri be, és tárolja. Egyéb módon azokról nyilvántartást nem vezet.

A felhasználó hozzájárul, hogy adatait az üzemeltető a fent megjelölt cél érdekében kezelje, tárolja.

A webáruház tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén). 

A felhasználó az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.

A felhasználó a rendelési folyamat során köteles valós adatokat megadni. Ennek célja, hogy az esetlegesen előforduló logisztikai, szállítási problémák esetén az üzemeltető, webáruház tulajdonos egyeztetés céljából fel tudja venni a kapcsolatot az ügyféllel. Hibás, nem valós vagy hiányzó adatok esetén az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a rendelést törölje. 

Szerzői jogok:

A weboldalon található képek és egyéb tartalmak a www.harmoniamag.hu   üzemeltetőjének kizárólagos tulajdonát képzik. Azokat másolni, közzétenni, vagy bármely más formában felhasználni csak a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Egyéb irányadó jogszabályok:

Jelen üzletszabályzatban nem említett kérdésekben a következő jogszabályok rendelkezési az irányadóak:

–       2001. évi CVIII. törvény az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

–       2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről

–       2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről

–       210/2009. (IX.29) Korm. rendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről

–       45/2014 (II.26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Kapcsolat:

Kapcsolattartó: Pálfi Melinda
Telefon: 0630/369-1535
E-mail: info@harmoniamag.hu

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]