Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

LélekTérkép

Ismerd meg önmagad! Lépj a tettek mezejére!

2022 Okóberében csodás csatornázásokat éltem meg. Az egyik a LélekTérkép volt.

Látomások, utazások és beavatások sorozatában részleteiben érkezett meg, majd November elején összeállt, és egy „Aha !!!” élményben megmutatkozott.

A LélekTérkép nem más, mint a blokkjaink sora, életterületekre lebontval.

A 12 életterületen 12-12 blokk állomás mutatkozik, láncszemekként felfűzve (összesen 144 db), Harmadlagos és Másodlagos Forrásokkal ellátva, mind amolyan menedék, ahol megpihenhetsz az utad folyamán. Cél az Ős Forrásig kitisztítani az utat, minden életterületeden.

A 12 életterület megegyezik a 12 LélekKristállyal. Eme LélekKristályok listája: hegyikristály, ametiszt, csaroit, citrin, szelenit, tigrisszem, szodalit, rózsakvarc, labradorit, pirit, rodokrozit és a szugilit.

Könnyedén ki tudjuk mérni, mely blokkokat oldottál már fel, és mely blokkok várnak még az oldásra.

A LélekTérképet elegendő EGYszer kimérni az életed során!

Tudnod kell, hogy minden blokkoddal kapcsolatban Karmikus körök, karmikus szálak és történetek is jelen vannak. Amikor sorra visszatér egy-egy szituáció, ismétlődik, és te minden alkalommal próbálod helyesen megoldani, akkor a karmikus köröddel dolgozol. Hosszú hónapok, évek, míg le tudod rakni egyedül. Ezekben a blokkoldásokban tudunk mi segíteni.

Van, hogy egyesével oldunk blokkokat (mert még nem engedi meg a rezgésed mértéke, hogy magasabb sebességre kapcsoljunk). Van, hogy egyszerre 3-5 blokkal is tudunk dolgozni. Tudd, hogy minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor már egyszerre több blokkal is dolgozhat. 

A LélekTérkép oldási technikával gyorsabb, alaposabb és eredményesebb tisztulásokat viszünk véghez. 2023 Januárjától elérhető a technika számodra is!

A mérés díja 2023. Január 1.-től 9000.-Ft/fő

Figyelem! A több lépcsős blokkoldás kizárólag személyes jelenléttel történik, online csak 1-1 lépcsőfokot tudunk meglépni!

Amennyiben segítő vagy, és szeretnéd megtanulni az oldási technikát, töltsd ki a tanfolyami jelentkezési lapot: https://drive.google.com/file/d/1NEkMQeLKiX6S_bYxyamvNzZgBIaeYnJJ/view?usp=sharing és küld el e-mailben ide: info@harmoniamag.hu