Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Mire van időm, és mire nincs? Arra van időm, amire szeretném! De mit is jelent ez? Arra van időm, amire időt szánok, amivel foglalkozni akarok? Foglalkozni akarok, vagy foglalkozni kell?! Minden időben egyetlen egy dolog számít, az hogy vagyok.

Kicsit nézzük más szemszögből.

Minden reggel hajtasz, hogy beérj a munkahelyedre, versenyt futsz az idővel az utakon, versenyt futsz az idővel  napközben, és tulajdonképpen mit is csinálsz? Teljesítesz. Teljesítesz vagy sem. Meg akarsz felelni az elvárásoknak, a főnöködnek, a beosztásodnak, a munkarendnek, az időnek. De miért? Mert ha nem sikerül teljesítened, kirúgnak? Ha nem végzed el a munkád adott idő alatt, akkor trehány vagy? Tulajdonképpen mi is történik itt?

Leszületünk a Föld nevű bolygóra, ki hosszabb, ki rövidebb időt tölt itt. Mindannyian tanulni érkezünk, és egész életünk folyamán tanulunk. Megtanulni engedelmeskedni, és az idő rabjaivá válunk. Azokban az emberekben, akik folyton elkésnek, akik, úgy futnak versenyt az idővel, hogy csak ritkán nyernek, megvan a kapcsolódás a valós világgal. Miért? Mert nem tud kapcsolódni az idővel! Az idő egy korlátozó tényező, és azok az emberek akik tudatosan, vagy tudattalanul a teljesebb világot élik meg, korláttalanok, azaz lerombolják, átlépik a saját korlátaikat, és szívük szerint élnek. A szívünk pedig mit lüktet ki a világ felé? A szeretetet! Na ezért olyan nehéz egy, a képességeivel aktívan élő embernek lépést tartani az idővel.

Ide születtünk, erre a tanulóbolygóra, hogy megoldjuk a sorsfeladatunk, tehát nem tehetjük meg, hogy az itteni kereteket figyelmen kívül hagyjuk. De megsúgom, megvan a technika, amivel föléjük lehet emelkedni. Mi is ez a technika? Hogyan, és mikor alkalmazzam? Nincs idő! Nincs időhöz kötve, nincs megfelelő idő! Alkalmazd mindig, mostantól örökké. Engedd, hogy hasson, hogy átformáljon, hogy kinyissa számodra az ajtókat. Hidd el, nincs mitől félned, az ajtón túl egy sokkal magasabb rezgésű, boldogabb élet vár rád, amit most te teremtesz!

A technika a következő: Engedd meg magadnak, hogy megéld azt, amire vágysz. A 7 fő erény keretein belül maradva engedd, hogy boldog legyen a tested, a szellemed, és a lelked egyszerre. Higgy benne, hogy minden érted van, minden úgy alakul, hogy téged emeljen, még akkor is, ha most nem látod boldognak a helyzetet, ha éppen egy negatív szituációban vagy. Megérkezik az értelme a miértje, felesleges keresned. Hagyd hogy vezessen az áramlat, feküdj fel a víz tetejére, hadd vigyen magával. Ez az áramlat az Univerzum ős eleme, ami mindent visz a fény felé. Érezd a szívedben, hogy jó az ami történik.

Ha nem ezt érzed, akkor a félelmeid és a gátjaid megakadályoznak abban, hogy az áramlat része legyél. Dolgozz magadon, bontogasd a hagymahéjaid, és lásd meg magadban a tiszta, valódi éned.

Szívesen segítek, készen állsz a feladatra?!

Melinda

Ajánlott cikkek

Hozzászólás