Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Tippek, tanácsok, és a folyamat.

Többféle módon, többféle technikával tudod a csakráidat tisztítani.

Először is mi is az a csakra?

A csakrák a testünkben található energiapontok, 7 fő energiapontot tartunk számon. Sorban lentről felfelé: gyökércsakra, szakrális vagy szex csakra, solar vagy köldök csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem vagy homlok csakra, és a korona csakra.

csakrák
csakrák

Ők felelősek azért, hogy tökéletesen működjünk. Fontos, hogy ne legyenek eltömődve, a megfelelő irányba és sebességgel forogjanak….

Tisztítani épp olyan rendszerességgel ajánlott, mint a napi rendszeres fürdés, vagy fogmosás. Szóval ne csak kívül tisztítsd magad naponta, hanem belülről is.

A következő technikákkal tudod harmonizálni, feltölteni, tisztítani a csakráidat:

Ülj le törökülésben, egyenes háttal a földre, a kezeid ne legyenek keresztben, sem összekulcsolva az öledben. Ha kell takarózz be, de maradj ülve. Csukd be a szemed, és lazítsd el a tested. Az irány mindegy kezdheted fentről lefelé, vagy lentről felfelé.

Lazítsd el a lábaidat: a bokát, a lábszárat, a combot. Lazítsd el a csípőt, a hasat az oldaladat. Lazítsd el a mellkasod és a hátad, hagyd hogy a bordakosarak könnyedén emelkedjenek és süllyedjenek a légvételek folyamán. Könnyedén, lazán lélegezz. Lazítsd el a válladat, és a karjaidat. Lazísd el a nyakad, az állkapcsod, az arcod és a homlokod izmait. Lazítsd el a szemeid, és a hajas fejbőrt. Ebben az ellazult állapotban semmi más dolgod nincs csak lélegezni. Lélegezz kényelmesen, és keresd fel magadban a csakráidat egyenként. Én általában látom a színeiket ha rákoncentrálok, de ez mindenkinél változó.

1 fehér fénnyel csakra tisztítás

Amikor megtaláltad a csakrád, lélegezz mélyet, szívd be a tisztító fehér fényt, hogy átmossa a csakrát, és fújd ki a koszos, elhasznált levegőt a csakra koszával együtt. Ezt minden egyes csakrádnál tedd meg, sorban, ahogy következdnek. Elég 1x vagy 2x átmosni a csakrákat, de ha szükségét érzed, lehet többször is. Maradjon csukva a szemed, mert ha kinyitod, a koncentrálás megszűnik és kezdheted elölről. kb 10-15 perces folyamat, attól függ milyen hamar tudsz théta állapotba kerülni.

2 fénylabdás csakra tisztítás

Keresd meg az aktuálisan tisztítani szánt csakrádat (relaxált, théta állapotban), és fogj a képzeletbeli kezedben egy fénylabdát. Ez a labda legyen pont akkora, amekkora a csakrád belső átmérője. Gurítsd be a labdád a csakrádba elöl, és hátul kapd el, majd a labdát helyezd biztonságba. Fogj egy új labdát, és jöhet a következő csakra, gurítsd be elöl a labdát és kapd el hátul, majd helyezd biztonságba. Az elhasznált labdákat gyűjtsd egy helyre, a végén visszaengedjük az örök körforgásba.

Folytasd a fénylabdás tisztítást, minden csakrádnál, majd amikor más mind megtisztult, a koszos labdák kupacát gondolatban égesd el, a hamuból készíts drágakövet, és küld el az örök körforgásba . Én vagy a Mennyei Atya kincsestárába , vagy Raffael arkangyalnak a Nap fűtésére, vagy a saját belső barlangom kincsestárába szoktam elhelyezni. Ezek közül bármelyik út járható, illetve találd meg a saját utad bátran! 🙂

3 Merkabás csakra tisztítás, töltés

Pszichotronika tanfolyamon tanultam, ezt nem ajánlom egyedül elvégezni, mert jó ha van egy pszichotronikus a közeledben, aki felügyel. Ha eljössz táncolni, megtapasztalhatod, a relaxáció alkalmával ilyen tisztítást is végzünk alkalmanként.

Élménydús gyakorlást, feltöltő tisztítást kívánok! 🙂

Ajánlott cikkek

Hozzászólás