Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Rá kellett döbbennem, hogy túl sokat élek a mentális világomban….és elfelejtettem a földi Önmagam lenni. Úgy látszik ebben is meg kell találni az „arany középút”-at…

Írok arról, hogy hogyan szeresd Önmagad…Szerinted én szeretem Önmagam? Azt hittem igen, azzal, hogy olyat tanulok, ami érdekel, néha meglepem magam valami aprósággal, és néha a saját szemembe mondom a tükörben: szeretlek. Hát ez iszonyat karcsú….

Mindig csak a rohanás, a munka, a számlák, a tervek, a számvetések, és a nagybetűs ÉLET. De élet ez?! Élet az, amikor hulla fáradtan esem be éjjel az ágyamba, mikor a 8 óra stresszes meló után elláttam anyai és háziasszonyi teendőimet? Kérdem, hol vagyok én? Hová tűntem?

Azt vallom arra van időm, amire akarom! Próbáltad már? Teremteni időt magadnak magadra? Nehéz….Kesergéssel egyenesen lehetetlen!

3 hete mondogatom a Hay féle megerősítő mantrákat, működik. Lett Pénzem, lett Időm, lett Önbecsülésem, Szeretnek az emberek, Boldog vagyok! Teremtem a pasim, a házam, a megfelelő munkahelyem…zajlik az életem.

DE! Te megéled a pillanatot amiben éppen vagy? Megélem, így találok vissza önmagamhoz!

Szívek
Szeresd Önmagad!

Élveztem a mai henna festés minden pillanatát, az utazást az embertömegben. Fáradt voltam, mégis élveztem. Mosolyogtam a bindimet bámuló emberekre, ott, abban a pillanatban! Élvezettel főztem meg a holnapi lakomát este 10-kor, mosolyogva hallgattam a gyerekek csipogását, míg vártam, hogy felszabaduljon a fürdőszoba.:)

Mikor mégis elfog a magány, semmi más dolgom nincs csak magamba szállni, és megszeretgetni a gyermeki énem. Ilyenkor a legelső dolgom az, hogy belenézek a tükörbe, és azt mondom: akkor is szeretlek! Szeresd magad, és megnyílik az univerzum bősége előtted!

Nos hát akkor félre a magánnyal, itt a tavasz, cseréld le a ruhatárad, ékszereid, kiegészítőid! Itt az ideje a megújulásnak! Ma eladtam a fél bizsutáram, jöhetnek az újak!

Higgy magadban, és cselekedj!

Csak jó jöhet 🙂

Ajánlott cikkek

Hozzászólás