Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Abban a hitben nevelkedtem, hogy a havonta fellépő  vérzésem ideje nehéz, és fájdalmas időszak. Engem is megtanított anyukám a fizikai részére, mint oly sok nőtársamat az édesanyjuk, viszont egy valamit csak felnőtt fejjel tudtam meg, bár mindig is éreztem, hogy e mögött valami sokkal, de sokkal több van!

Elszakadva az örömtől vagy keserűségtől, hogy nem vagyok terhes, a fájdalomtól, melyet hullámzóan, de mindig átéltem, egyszer csak megláttam a TITKOT! Boldog vagyok hogy ezt a titkot tovább adhatom azoknak akik még keresik a választ, és a lányaimat már más szellemben nevelhetem.

                               Megújulás hónapról hónapra!

Ez a mi igazi kincsünk, és nem a szűzhártyánk, lányok!

Mutass rá arra a férfira, aki képes ilyen megújulásra!?

Miért fáj a menstruációd?

Mert még nem találtad meg az összhangot Önmagaddal. Amint megleled, a fájdalom is megszűnik.

Miért sok a vér, ami belőled távozik ilyenkor?

Mert áldozatként tekintesz magadra, mert véráldozatot hozol ilyenkor. Nézz magadba, miért is áldozod fel magad?! A vér a lételemünk, a létünk folyadéka, nincs mitől félned! Értsd meg, miért volt eddig szükséged az áldozathozatalra, majd szeretettel engedd el, és kapcsolódj önmagadhoz.

Miért tart olyan sokáig a menstruációd?

Mert félsz tőle. Félsz hogy fáj, félsz hogy sok, félsz hogy bekorlátoz. És visszaszorítod, nem engeded a szabad áramlását.  Erre is van megoldás. Ülj le egy kényelmes pózba, és csukd be a szemed. Vegyél pár mély levegőt, majd koncentrálj a válaszra, mely hamarosan megjelenik benned, mitől is félsz valójában? Milyen félelem lapul a mélyben, ami ezt a blokkot eredményezi nálad? Ha megvan a kép, megvan a történet, akkor egyszerűen csak köszönd meg szíved minden szeretetével hogy eddig kísért az utadon, és engedd el. Vegyél még pár mély levegőt, és tisztítsd a gondolataid.

Töltekezz hónapról, hónapra szabadon! Ezt soha senkinek nincs joga bekorlátozni, elnyomni. Ez vagy te! Figyeld meg, változás lép fel életed minden területén, ha megengeded magadnak a természetes áramlást, mely ott lüktet minden sejted legmélyén!

Ha már édesanya vagy add át a titkot gyermekeidnek, leánykádnak, fiadnak is egyaránt, mert a jövő velük és a most szerzett tudásukkal lesz teljes. Lányaimnak szerveztem mensi bulit, mikor elkezdtek menstruálni, ami kétségkívül megerősítette őket saját nőiségük születésében.

Egy tiszta lap, egy félelmek és fájdalmak nélküli nőiség születik, adjunk nekik esélyt!

Ha szeretnél segítséget a lánykád mensi bulijához keress meg bátran!

***     ***      ***

Sokféle cikket olvastam, kutattam tanulmányoztam, tapasztalatokat gyűjtöttem a nőiségemmel kapcsolatban, és leszűrtem számomra mi az ami ilyenkor kellemes, és mi az amit messze elkerülök. Minden test más, mindenki máshogy éli meg a saját ciklusát, az a fontos, hogy te ismerd a saját tested minden négyzetcentiméterét, tudd hogy mi az ami jólesik, és tudj nemet mondani arra ami kevésbé esik jól.

Betét ami nekem bevált: Biointimo

Fehérnemű: Bugyi amit használok: pamut bugyi, ami sehol sem szorít

Étel, ital:Azt eszem és iszom, amit megkívánok.

Szex: Ha szexre vágyom, megengedem magamnak, akár párral akár pár nélkül még akkor is ha menstruálok.

Tisztálkodás: ki mondta hogy csak tusolni szabad? Ha jól esik, fürödj bátran kádban menstruáció ideje alatt is!

Holdciklus: A holdciklus szorosan kapcsolódik a saját női ciklusunkhoz. Ha nem teliholdkor vagy újholdkor menstruálsz, nincs okod aggodalomra, beáll ez is.

Ásványok: hegyikristály, holdkő illetve amelyik éppen megszólít. Leet a szakrális csakra köveit is ide sorolni: Narancs kalcit, narancs achát…stb.

Tiszteletadás: Gyakran gyújtok mécsest és füstölőt, de ilyenkor mindenképp! Van egy kis oltáram, amellyel tisztelgek az ős nőiség és a folyamatos áramlás, megújulás előtt is!

Fontos, hogy nap mint nap kapcsolódj önmagadhoz, legyen olyan idő, amit csak magaddal töltesz! Legyen Én időd!

Add meg magadnak azt, amire szíved mélyén vágysz! Szeresd magad, őszinte szeretettel!:)

Melinda

 

 

 

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás