Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Te is tapasztaltál már olyat hogy hajnalok hajnalán kinyílt a szemed, és éberen, tanácstalanul pislogtál az éjszaka halovány fényében órákon át?

Hát ennek immár vége!

Sokan nem tudják, de most elárulom, hogy úgy ahogy nincsenek véletlenek, az sem véletlen, ha ilyentájt ébren kuksolsz az ágyadban. Hajnali 3-4 óra tájéka a legtökéletesebb időpont ebben a dimenzióban arra, hogy fogadd a misztikumot, tökéletes vevője vagy a másvilági történéseknek. Ijesztő?

Na akkor legyen egy kicsit emberibb.

Mit szoktál ilyenkor csinálni?

Forgolódsz, bosszankodsz, gondolkozol. Milyen gondolatok cikáznak benned? Aktuális kérdések , feladatok…

Képzeld el, hogy ilyenkor ha kicsit mélyebben koncentrálsz, intuícióban megkapod azokat a válaszokat, melyekre már régóta vársz. Érkezik a megoldás, a segítség, csak vedd a fáradságot és a bátorságot, és kérdezz, kérj! Lökd félre az egód által gyártott félelmetes képeket ( mint pl.: ha most nem alszom vissza fáradt leszek…igen eddig ezt teremtetted meg, mert erre összpontosítottál. ) Mi van ha ezentúl másképp gondolkozol erről is? Mi van ha most ezt az időt és lehetőséget a saját javadra fordítod?

Próbáld ki! Én megtettem.

Csodálatos új élmények, elégedettségérzete koronázza azt hogy most, szerda hajnalban (fontos a dátum is: 2017 január 11) itt ülök az ágyamban és írok, engedem, hogy a gondolatok, mely magasabb szintről manifesztálódjanak most bennem, szépen betűk halmazában megjelenjen a képernyőn.

Miért fontos a dátum? Mert ez is egy rendkívül erős teremtő nap. Teremtő pillanatok sokasága , erősebb az intuíció, erősebb a vágy hogy megélj dolgokat, helyzeteket. A vágy, ami lehet akár  szexuális jellegű, fizikai és szellemi egyaránt.

Olyan csillagállás hat most ránk, mely elősegíti, hogy megéld azt amit eddig nem mertél, amitől eddig féltél, segít hogy kiállj magadért, hogy harcolj magadért, hogy olyan döntéseket tudj hozni, melyek előrelendítenek az életedben, méghozzá pozitív irányban. Tervek születnek, alkotások színes kavalkádja lát napvilágot, kapcsolódások fonódnak szorosabbra, meg nem élt vágyak törnek felszínre. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy kapcsolódj, megéld az igazi női és férfi minőséged, teremts, alkoss! Ez az áramlat csütörtök este ér a csúcspontjára, szóval csapj a lecsóba, és KEZDJ EL ÉLNI!

Asztrozófiai csillagjelentés itt: https://www.facebook.com/za.asztro/photos/a.150901038445648.1073741829.150889548446797/576201482582266/?type=3&theater

Ajánlott cikkek

Hozzászólás