Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Úgy gondolom, hogy akkor tudok hiteles lenni, valamit úgy adni magamból, ha gyűjtöm a tapasztalatokat. Szinte már hobbivá vált, és nem is olyan elvont, mint ahogy gondolnád, mert mindig történik valami. Ebben az állandó körforgásban mi csak egy porszemnyi részt vállalva éljük életünk pillanatnyilag ebben a testben, ebben az életben.

Szó szerint:  mindig történik valami, a változás állandó! Milyen érdekes így kimondani, leírni, két ellentétes szó, kiegészítve egymással válik teljessé. Teret és időt engedtem a változás megélésének, miközben befogadtam és elmélyítettem a belső békém. Meg kell hogy jegyezzem, ez sem állandó! Hullámvölgyek, és gödrök ezentúl is vannak, de figyelve a jelekre, a megérzésekre, egyre kisebbek. Kérdezheted mik a jelek? Honnan veszem észre, hogy az éppen egy jel? Vagy már szinte mindenre azt mondom: hú, ez egy JEL!

Végül is mondhatjuk azt is: minden jel. De ha csak erre koncentrálsz, előbb-utóbb becsavarodsz, miközben az élet elszalad melletted…..

Számomra a jelek bárhol lehetnek. Mostanában a számmisztika az a terület, ahol a feltett kérdéseimre leghamarabb választ kapok. Tudod: kérj és kapsz. Csak jól kell kérni, és jól kell kérdezni:)

Nem vetettem bele magam annyira a számok világába, pedig minden szám információval szolgál, ami szembejön velünk. Lehet az telefonszám, házszám, irányítószám, rendszám…..A munkahelyemen is számokkal dolgozom, imádom, amikor megjelennek az üzenetek:)

Íme a mesterszámok kódtáblázata:

000: Emlékeztető arra, hogy egyek vagyunk az Égiekkel (legyen bárki is, akit hited szerint Éginek/Égieknek tekintesz), és érezzük magunkban Teremtőnk szeretetét. Azt is jelezheti, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

111: Megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekordsebességgel manifesztálódnak. Ilyenkor szoktam teremteni, kérni. Szóval nagyon vigyázz mire gondolsz, mert marha gyorsan teljesül.:)

222: Újonnan elvetett ötlet magjaink növekedésnek, fejlődésnek indultak, folyamatosan öntöznünk kell őket és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Tartsunk ki, ne adjuk fel a cél előtt, tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, dolgozzunk tovább! Kitartás!:)

333: A felemelkedett mesterek itt vannak körülöttünk.Ha ezt a számot látod, szólítsd meg őket bátran, szeretetet, segítenek, támogatást, társaságot nyújtanak nekünk.

444: Az angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Ilyenkor elmormolok egy szeretet-imát, de már maga a számsor megnyugtat.

555: Ideje bekapcsolni a biztonsági övet, nagyszabású változás előtt állunk, de ne ítéljük meg ezt a változás pozitívnak vagy negatívnak, mert minden változás egyszerűen az élet áramlásának a része. Lehet hogy pont az általad kért/teremtett valami érkezik meg az életedbe:)

666: Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyagi világra koncentráltunk, egyensúlyozd ki magad, teremtsd meg, vagy hozd helyre a belső békéd. Én ennél a számnál azt is érzem, hogy ne földi síkon keressem a kérésemre/kérdésemre a választ.

777: Sinen vagyunk, az angyalok tapsolnak, gratulálnak nekünk!

888: A kapu. Életünk egy része a végéhez közelít, ez a számsor a figyelmeztetés, hogy készen álljunk rá, amikor bekövetkezik a váltás. Azért kapod ezt a számsort, mert megértél rá, hogy felkészülhess. Fény vár az alagút végén, ne halogassuk a következő lépét. Érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Mostanában nálam a mentális fejlődése szakaszait mutatja….pedig nem is azt kértem:)

999: Szenteld magad a feladatodnak késedelem nélkül! Dologra fénymunkás!:)

Minden számsor pozitív, soha nem bántás, nem lecseszés, ne vedd őket dorgálásnak! Szeretettel segítenek az utadon. Szóval, készülj fel a változásra, engedd meg magadnak az áramlást, az elengedés és a befogadás tökéletes táncát!

Ajánlott cikkek

Hozzászólás