Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Kamaszkori energetikai oldások, kezelések

Gyakran találkozunk a tipikus kamaszkori tünetekkel:

– nincs kedvem semmihez, hagy békén, utállak, én jobban tudom mi kell nekem, erős ÉLET-allergiám van, adjál pénzt és kopj le, vegyél nekem ezt azt (kontroll és határok nélküli akaratoskodás),

– trágár beszéd, érzelmi zsarolások, fenyegetések….stb

Korábban a szülők két lehetőség közül döntöttek:

 1. egy alapos verés megoldja a problémát
 2. legyen amit ő akar, fő a nyugalom, majd beszélek vele….

És kezdetét vette a hidegháború, melynek áldozatai a család minden tagja.

Ahogy a szülők tudatos minősége kezdett kifejlődni, elkezdték megérteni, hogy eme tünetek hátterében más is van, mint a „kamaszkori sajátosságok”.

Holisztikus terapeutaként, tudatos szülőként (2 kamasz lányom van) minden téren a hátterét kezdem el vizsgálni a szituációknak.

Mielőtt belemennénk mélyebben, fontos megérteni, hogy minden energia alapú, minden lelki eredetű!

A kamasz gyerekek, fiatalok, a fejlődési szakaszaikban, hormoningadozással küzdenek, és keresik önmagukat. A környezet hatásait ( televízió, internet, okos kütyük, iskola, emberek) sokkal erősebben érzik, és ne feledjük el, hogy ők a gyémánt generáció! Azaz öreg lelkek, hatalmas tudással, képességekkel és erővel érkeznek a Földre.

Ezek a fiatalok, ha nem kapnak támogatást, a könnyebb utat választják, és a negatív hatások felé nyitnak, akár tudatosan, akár tudat alatt.

Amikor a negatív hatások rájuk akaszkodnak, gyengébb esetben csak az energiájukat szívják, élősködnek, amivel a gyerek fáradékony, aluszékony, kedvetlen, ingerült lesz. Bármely ember, aki nem tudja, hogy önmaga számára pont elegendő energiát tud termelni (erő csakra), „rácuppan” a másik emberre, főleg a védtelen és sebezhető, összezavarodott, és céltalan emberre. Ezektől a vezetékektől mi magunk is meg tudjuk tisztítani magunkat, gyerekeinket, csak egy kis varázslat kell. Viszont ahhoz, hogy megakadályozzuk az energia rablást, szükségünk lesz egy erős energetikai burokra, védelemre.

Az erősebb fázisú negatív hatás, fájdalmat is okoz az áldozatának, ilyenkor úgynevezett más energetikai létformák (megszállók: démonok, halott ember szellemei, másdimenziós lények, manók, entitások kapaszkodnak meg és nem csak szívják az ember energetikáját, de bántják is. Zsibbadást, erős- szűnni nem akaró viszketést, fájdalmat okoznak addig, amíg le nem választódnak az áldozatukról. A kamasz gyerekek a védelem nélküli állapotban , kütyüiken böngészve a számos közösségi csatornán futó előadások, filmek között ki vannak téve ilyen hatásoknak, a gyerekeimen is tapasztaltam nem is egyszer. Ilyenkor érdemes levédeni energetikailag a gyereken kívül a kütyüket is, mint egy tűzfal, hogy a negatív hatásokat ne engedje át a kütyü. Gyakran az a tapasztalat, hogy azok az oldalak, amelyek ilyen negatív „zörejekkel” vannak ellátva már nem tudnak betöltődni a levédett kütyükön.

A legdurvább esettel is volt már dolgunk, amikor egy erős negatív lény, entitás átveszi az uralmat a kamaszunk felett, azaz tényleges megszállás történik. Ilyen esetben a gyerek nem tud a szemünkbe nézni, amennyiben mégis kierőszakoljuk, sötét, mérges tekintet néz vissza ránk, szinte vérben forgó negatív erő sugárzik belőle, miközben játsznyi könnyedséggel illet bennünket kacskaringós trágár kifejezésekkel.

Ilyenkor két eset áll fent, amit csak szakember tud orvosolni (!):

 1. démoni hatás van rajta,
 2. öngyilkosságba hajszoló létforma, úgynevezett gonosz lélek tartja markaiban a gyermekünket.

Mielőtt még nagyon megijednénk, hangsúlyozom, erre is van megoldás!

Szellemgyógyászat/ pszichotronika pont erről szól, leválasztani az emberekről a negatív hatásokat, meggyógyítani az energetikai sérüléseket, védelmeket felrakni, és megemelni az emberek rezgésszintjét, hogy minőségi életet élhessenek.

Ha a gyerek megkapja a:

 • automata gondolattisztítást,
 • bele tud állni a saját életébe,
 • célt talál, és tudatosan haladni fog a céljai felé
 • dolgozik magán energetikai tisztításokkal
 • erős védelmet

Akkor megnyugszik és hormonok ide vagy oda, megtalálja a számításait, és nem szekálja a szüleit sem.

Minden szülő, aki vérszerinti gyerekeit neveli ( örökbefogadásnál más a helyzet), bármikor tud segíteni a gyerek kérése nélkül ezeken az állapotokon.

Mit tehetsz szülőként:

 • tanuld meg (mert neked is fontos!), hogyan tudod napi szinten megtisztítani magad energetikailag. Tisztítsd meg a gyermeked napi szinten!
 • tanulj meg pozitív megerősítéseket használni, mantrázni
 • meditálj
 • rakj fel, vagy rakass fel energetikai védelmet, melyet a napi tisztításod fog éltetni,
 • védd le az otthonotok, hogy egy sziget legyen számotokra, amikor hazaértek,
 • gyakorold a tisztítást és idővel mutasd meg a gyerekednek a technikákat.

Amennyiben azt tapasztalod, hogy ez kevés, a gyerek kedélyállapota nem változott egy hét napi szintű „kezelés” hatására, akkor kérj segítséget szakembertől.

Hol tudod megtanulni:

 • ingyenes felületen: FB Beszélgessünk a szellemgyógyászatról c. csoportomban sok hasznos információt találsz, csatlakozz bátran.
 • 3 alkalmas foglalkozás keretein belül, mely tartalmaz:
 • 1 db energetikai kezelést (1,5 óra), ahol megtisztítalak, optimalizállak, kapsz gondolattisztító programot, „mostban tartó széket”, erős védelmet, emelem a rezgésed és megkapod a mantrákat, amelyeket a későbbiekben használhatsz
 • 1 alkalom (1 óra) bevezetlek az energetikai hátterekbe: napi tisztító technikák, trükkök
 • 1 alkalom (1 óra) gyakorlati óra, amikor megnézzük gyakorlatban hogyan is kell használni a technikákat

Ennek díja: 15000 + 5000 + 5000 = 25.000.- Ft

Amennyiben ház/lakás védelmet is szeretnél (örök életű, garanciával): +25.000.- Ft

 • Amennyiben a gyermekedet szeretnéd, hogy megtisztítsam, optimalizáljam, állapotfelmérés alapján tudom vállalni. Az állapotfelmérés díja: 3000.- Ft. A kezelés díja, mely tartalmazza a fent leírt energetikai kezelést is, az állapotfelmérés alapján derül ki, minimum 10.000.- Ft. Amennyiben ismételt energetikai löket szükséges, figyelembe veszem, hogy utókezelésről van szó, így azt kedvezményesen tudom biztosítani.

Online és személyesen is szívesen segítek, megtanulhatod a technikákat, és könnyedén használhatod.

Tanfolyamainkon: ALAP, HALADÓ és EMELT SZINTŰ HALADÓ (jelenleg 9 csoport fut) tanuljuk mélyebben az energetikai munkákat, öngyógyító technikákat, ezügyben kérj bővebb információt az info@harmoniamag.hu e-maillcímen.

Elérhetőségem: 0630/369-1535, info@harmoniamag.hu

Szeretettel várlak, foglalj időpontot,

Pálfi Melinda Maina

Ajánlott cikkek