Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

 „…Amikor  a szeretet szükségét szenveded, azt jelenti, hogy hiányzik az életedből az általad ismert legfontosabb ember, saját magad elismerése!….Soha nem hívhatsz szeretetet az életedbe úgy, hogy a magányról beszélsz, vagy e körül forognak a gondolataid…..”                                                                                                               

Louise L Hay -éld jól az életed, most! (részlet)

Rájöttem hogy nem szeretem önmagam…csak azt akarom hinni hogy szeretem.

Te szereted önmagad? Mit jelent, szeretni önmagam? Hogyan lehet szeretni önmagam? Van egyáltalán bennem szerethető rész?

Félelmetes, eddig nem is gondoltam rá, miért is fontos szeretni önmagunkat…

Nem tudom Te hogy vagy vele, de eddig mindig úgy gondoltam, hogy megtalálom a párom, és majd szeretve leszek, boldogan élem tovább az életem, párosan. Leányálom? Lehet ez is a reakciód, DE! Sokan vagyunk, velem együtt, akik hisznek abban, hogy a lélektársunk létezik. Az az egyetlen ember, akinek a szíve csakis értem dobog!:)

VISZONT! Rá kellett döbbennem, hogy ha nem szeretem Önmagam, hiába várom, hogy valaki olyan szeressen belém, aki számomra A tökéletes! Miért? Mert így olyat vonzok be, akivel egy kölcsönösen függő, mindkét fél számára hiábavaló bonyodalmakkal teli kapcsolatot élünk meg.

Természetesen egy újabb gödör fenekén csücsülve, kifelé pislogva, vágyakozva a szabadulásra, elkeseredésben, önsajnálatban, szívet szorongató fájdalmamban megkérdezték tőlem: „Mire vársz? Szedd össze magad, és tegyél valamit, ha neked ez így nem jó! Vagy jó ez így?” „Mikor jártál utoljára a lelked templomában?”

Régen….nagyon régen….

Hol található a lelked temploma? A szíved legmélyén! Fura mert rengeteg alkalommal vezetek meditációt, és igen, a lélektemplomba kísérem az érdeklődőket, jómagam elég régen látogattam el oda, valahogy azt hittem, ha csakrát tisztítok, töltekezem, az elég… Nos, ennél hatalmasabbat nem is tévedhettem volna!

Látogass el Te is, bármikor, azaz minél hamarabb, megéri!

Mi is van ott? Kinek mi?! Ami biztos, hogy ott lakik a gyermeki éned, akinek szüksége van a törődésre, a szeretetre. Ha őt elhanyagolod, akkor magadat árulod el…. Gyere, megmutatom neked a Te lélek-templomodat:)

Hanganyag: (Ide szerettem volna a telefonomon rögzített relaxációs hanganyagot feltölteni, de technikai ismereteim hiányában egyenlőre nem sikerült, elnézést. Amennyiben valaki tudna segíteni, kérem jelezze. Köszönöm)

Most hogy kitakarítottál, és megismerkedtél a gyermeki éneddel, semmi más dolgod nincs csak tisztán tartani a templomod, és szeretgetni Önmagad. Hogyan tudod szeretgetni önmagad? „Tilos kritizálni magad, panaszkodni, hibáztatni, nyafogni, és tilos a magányosság érzését választani! Azt jelenti, hogy elégedettnek kell lenned magaddal a jelenben, és szándékosan kellemes gondolatokat kell választanod. A szeretetet többféle képpen élhetjük meg (lásd szeretetnyelvek). Mutasd ki magadnak a magadban növekvő szeretet Önmagad iránt! Kényeztesd magad szeretettel, románccal, mutasd meg magadnak, milyen különleges vagy, vegyél virágot a lakásodba, vedd magad körül színekkel, textíliákkal, illatokkal! Az élet mindig visszatükrözi belső érzéseinket!”

Találtam egy remek hanganyagot (hangos könyvet), mely a pozitív megerősítésekkel átfordította az életem, néhány nap alatt. Most ebből a könyvből idézek, a szeretettel kapcsolatos pozitív megerősítéseket is, amelyeket érdemes mondogatnod magadnak a következőképpen:

Állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe és mély átéléssel mond el a következő sorokat (érdemes figyeli a szemed színét közben):

 • ” Szeretlek, igazán szeretlek! Pontosan úgy fogadlak el, ahogy vagy!
 • Minden helyzetben tökéletesen megállom a helyem! Jó érzésekkel gondolok magamra! Méltó vagyok a saját szeretetemre!
 • A saját lábamon állok, és elfogadom, és használom az erőmet!
 • Biztonságosan kiállhatok magamért! Szeretnek és elfogadnak úgy, ahogy itt és most vagyok!
 • Magas az önbecsülésem, mert becsülöm azt aki vagyok!
 • Az életem minden nap egyre mesésebb! Várakozón nézek minden új óra elébe!
 • Nem vagyok sem túl kevés, sem túl sok! És nem kell bizonygatnom magam másoknak!
 • Az élet minden lehetséges módon támogat engem!
 • A tudatom megtelt egészséges, pozitív, szerető gondolatokkal, amelyek az élményeimben tükröződnek!
 • A legnagyobb ajándék, amelyet adhatok magamnak, a feltétlen szeretet!
 • Pontosan úgy szeretem magam, ahogy vagyok
 • Nem várok többet arra, hogy tökéletes legyek ahhoz, hogy szerethessem magam!

Engedd el /engedd ki a megerősítéseidet az Univerzumba, hogy az élet törvényei visszaküldhessék őket hozzád. Így fog manifesztálódni:) AMIRE MOST GONDOLSZ, AZ ÉRKEZIK MEG HOZZÁD, AZT TEREMTED MEG MAGADNAK. Ha aggodalmaskodsz, vagy félsz hogy hogyan fognak valóra válni a megerősítések, azzal csak késlelteted a folyamatot. „

Megtalálod a hangoskönyv 1:05:10  percénél

Ajánlott cikkek

Hozzászólás