Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

A meridián vonalak az egész emberi testet behálózzák, meridián pontok összessége, melyeket a hétköznapi nyelvben az akupunktúrás és akupresszúrás pontoknak neveznek. Vannak olyan pontok, melyek az immunrendszerre hatnak, vannak, melyek a fájdalmat csökkentik, olyan, amely a stresszt oldja, illetve olyan, amelyet ha megnyomunk újra lehet vele éleszteni az embert. A meridiánokat olyan életfunkciók alapján nevezték el, amelyekkel látható összefüggésben vannak. Amennyiben blokk van a meridiánban, azaz, az energia elakad, akkor beszélhetünk szervi probléma megjelenéséről

.  A meridiánban áramló energia az életenergia, a csí, az kundalíni, az életerő.

A kínai orvoslás 12 pár meridiánt különböztet meg, + 2 fő meridiánt, melyekből a 12 pár táplálkozik.  A meridiánokban  yang (piros), és yin (kék) energia kering. 
A meridián torna könnyen elvégezhető mozdulatsor, melynek titka a lassúságon, a légzésben, a maximalitáson és a bontó- építő irányokban rejlik.
A meridián torna rendszeres használatával feloldódnak a meridián blokkjai, ezáltal a testünk öngyógyító mechanizmusa elindul. A meridián torna hatására testünk, szellemünk, lelkünk felfrissül, energikussá válik, mozdulataink könnyedebbek, fájdalom mentesek lesznek. Feloldódnak a meszesedések, csökkennek, majd megszűnnek az ízületi problémák, és egyéb fizikai fájdalmak.
A meridián torna októbertől elérhető Nagytarcsán is, péntekenként 3 különböző időpontban (10:00, 16:00, 19:00) Cím: Harmónia Mag Nagytarcsa, Bocskai utca 45.
A foglalkozás díja: 1500.-/ alkalom. (45-50 perc)
Bérletek:     – 4 alkalmas bérlet: 5400.-
– 8 alkalmas bérlet: 10500.-
Bejelentkezés minden alkalomra szükséges! Az alkalmak külön külön is látogathatóak.

Ajánlott cikkek

Hozzászólás