Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Mint minden ünnepet, amit a mai világban a naptár jelez (akár ünnepled, akár nem), a kereszténység alkotott meg olyan régen, hogy már nagyapáink sem emlékeznek az igazi minőségére. A kereszténység minden ősi, pogány (földműves, egyszerű ember, aki érti a természet nyelvét) ünnepet átalakított, átnevezett és sajátjaként ünnepli évszázadok, évezredek óta.


Mivel ébredezőben vagyunk, sok embernél megjelenik az érzés, hogy mit is ünneplünk az ünnepeinken? Kit is „szolgálunk” ilyenkor? Aki időt és teret enged neki, pedig energetikai utazás során fellelheti az igaz valót, mert minden dekódolva van bennünk, a testemlékeink között megtaláljuk előző életeink sok-sok rezgéslenyomatát. Mind a jót, mind a rosszat egyaránt.


Amikor teret hódított a kereszténység, betiltottak minden olyan hitrendszert, ami a természettel kapcsolatos. Aki nem keresztelkedett meg, vagy tért át a keresztény hitre, halál fia volt.

Amikor egy-egy asszony mégis a természettel kapcsolódva főzeteket, tinktúrákat készített, vagy nemes egyszerűséggel az ősforrással kapcsolódva a tenyerén keresztül érkező erővel gyógyított vagy természettel kapcsolatos tanácsaival segített, boszorkánynak titulálták, mert veszélyesnek tartották.

Miért tartották veszélyesnek? Ugyanazért, amiért Jézust keresztre feszítették.

Azért, mert féltek, hogy összeomlik az oly szépen felépített világuk. A báránykák elkezdenek gondolkodni, már nem hallgattak.

Jézussal példát statuáltak, azért látod lépten-nyomon kereszten, az út szélén, hogy soha ne feledd el, ha kilépsz a sorból, ha használod az Isten adta ősi erőt, a képességeid, ha elkezdesz gondolkodni, ha más életet élsz, ha mersz valaki lenni, akkor te már veszélyes vagy rájuk. Vajon miért is félnek ennyire tőlünk? Talán mert a hazugság vára könnyen összeomlik?

Jézus valóban élt, és valóban fantasztikus képességekkel rendelkezett. Gyógyított hirdette a valóságot, a lehetőségeket, nyitogatta az emberek szemeit és gyógyított! A Biblia, az eredeti biblia leírja a valóságot, azt, amit most forgatunk a kezünkben, sajnos már a felét sem ismeri……

A Húsvét ünnepén sokakban a Biblia (a vallási dogmák) által jól belénk nevelt hitrendszerek működnek. Nem kell ahhoz most vallási közösséghez tartoznod (vallás nem egyenlő a hittel!), hogy ezt éld, az őseink már szépen meg lettek „nevelve”, mi pedig a sejtjeinkben örököltük, és visszük tovább, ha le nem tesszük. A fiatalok érzik, az új gyermekek érzik, hogy ami most körülvesz bennünket, már régen megvezetés, és ingatag lábakon állva működik.

A Húsvét, a kereszténység által lett elnevezve, valójában a tavaszi nap-éj egyenlőséget követő, a tavaszt megnyitó csillagállást követő TERMÉKENYSÉG ÜNNEP-E.

A természettel együtt élő őseink ismerték a természet működésének minden csínját-bínját, és hálát adtak minden részletnek.

Az egyik ilyen hála adás, a TERMÉKENYSÉG Ünneplése, azaz a locsolkodás. Fiatal leányokat, termékeny korban lévő fiatal asszonyokat locsoltak meg friss hideg vízzel, hogy áldást kapjanak a szaporodásra. A természet fő eleme a szaporodás, hiszen honnan lennénk mi, ha nem a szaporodás eredményeként? A locsolkodás a férfi kiáradásának a szimbóluma, (A férfi kiáradó minőség, a nő a befogadó.) a piros tojás pedig az egészséges hímivarsejtek jelképe.

Őseinknek is megvoltak a maguk istenei, akikhez imáikat, mantráikat, kéréseiket intézték, ugyanúgy, ahogy a mai embereknek.

Hittek és hiszünk ma is mindannyian valamiben. Hisszük, hogy van egy fentebb erő, mely mindent irányít a szeretet erejével, a szeretet energiájával éltet bennünket. Nevezheted Istennek, Energiának, Univerzumnak…ahogy neked jólesik, és ez így van jól.

Engedd, hogy feltörjön belőled az ősi erő, engedd, hogy az összefüggések összerakják számodra a valós képet. Már ideje van az ébredésnek.

Egy évvel ezelőtt tömegeket ébresztett az ősi isteni energia, azóta még két nagy ébresztő hullámot kapott a bolygónk, és lesz is még legalább kettő.  Minden, ami körülöttünk történik a Nagy Mű része, és ebben a folyamatban rengetegen dolgozunk fénymunkásként, függetlenül attól, hogy van e vallásunk vagy nincs. Nyisd hát ki a szemeid, nyisd, hát ki a füleid, és halld meg a szíved hangját.

Ünnepeld a természetet, a tavaszt, a termékenységet, mert ezt az energiát is a szeretet vezeti.

Áldás

Ajánlott cikkek