Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Mi vezérli az életünket? Vezérli valami az életünket?

Te vezérled, vagy csak engedsz a sodrásnak?

Döntéseink alapján éljük az életünket, a MOST-ban hozott döntéseink kihatással vannak a jövőnkre, de vajon létezik e az a bizonyos NAGY könyv? Tényleg megvan írva a sorsunk valahol? Ki döntötte el, hogy épp ebben a testben, ezt az utat járjuk be?

Sok sok kérdésre sok sok válasz születhet elménkben, és ha mélyen magunkba meghalljuk azt a bizonyos belső hangot, tisztában leszünk az IGAZ válasszal.

Segítséget mutatok neked, ahhoz hogy azt az életet, azt az életfeladatot harmonikusabban, tudatosan és eredményesebbe tehesd meg. Boszorkányság vagy sem, egy biztos! Nem avatkozik bele a szabad akaratba, ha kéred, a tied lehet a sajátod!

Hallottál már a számok jótékony hatásairól? Hallottál már a számsorok varázserejéről?

Soha nem gondoltam hogy a számok ilyen csodásak, míg saját bőrömön nem tapasztaltam.

1 évvel ezelőtt kaptam egy személyes jantrát, melynek lényege, hogy a születési dátumomból  egy 4×4-es számkockát kreálva megerősítést, hitet és teret kaptam a saját feladatom , életutam, életem „könnyebb” megéléséhez. Kisimultak  a göröngyök, fényesebbek lettek a célok, ajtók nyíltak, a lábam alá került az a bizonyos  ARANYKÖVES ÚT 

Miután megtapasztaltam a hatását, kis kutatómunka, és tanulás folyamán elkezdtem én magam is ilyen jantrákat készíteni, hogy bárki aki élni szeretne a lehetőséggel javítani tudjon az élethelyzetén.  1 év telt el, sorra rakom le azokat a dolgokat melyekre nincs szükségem, sorra hagyom el azokat a megszokásokat, melyek visszatartanak attól, hogy önmagam legyek. Körülöttem pozitívan változik a világ, mert én magam változom.

Szívesen készítek neked is jantrát, keress bizalommal!

Melinda

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás