Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Ahhoz hogy a belső egységünk megleljük, fontos, hogy vegyük elő a bátorságunkat és elinduljunk önmagunkban befelé. A Belső templomunk az a hely, ahova csak mi magunk tudunk lemenni, ahol nincsenek támadások, ahol magunk lehetünk teljes védelemben. Nevezheted a belső középpontodnak is.

Alap eleme a relaxált állapot. Fontos, hogy tiszta legyen a tér, ahol vagy, háborítatlan, azaz energetikailag tisztítsd ki, gyújts egy mécsest, vagy fehér gyertyát, esetleg füstölőt, mely segít a lazulásban. Legyen legalább 40 perced önmagadra!

Merre is van a testünk temploma?

Relaxált állapotban vizualizálj egy ajtót, egy nagy fa ajtót, csak úgy magad előtt.

Nyiss be ezen az ajtón, mögötte lépcsősor húzódik lefelé, 21 lépcsőfok.

A lépcsősor lépcsőit fáklyák fénye világítja meg, és a kezedben is fáklya ég. Indulj el, 9 lépcsőfokot lefelé, és fordulj jobbra. Itt található a templomod bejárata.

Lépj be az ajtón, menj végig a folyosón, míg meg nem találod a kandallós szobát.

A kandallós szobában, a kandallóban tűz lobog, a berendezés a te legkedvesebb tárgyaiddal alakult ki, itt tartod a kincseid, a titkaid, a tanultakat….stb. Nézz körül, szemléld meg, mit tartasz itt, hogy néz ki, majd foglalj helyet a kandalló előtti kényelmes ülőalkalmatosságon. Ez lehet kanapé, fotel, szőnyeg, vagy egy párna, babzsák, mindenki maga teremti saját maga számára

  1. feladat: Kandallós szoba kitakarítása

Ülj le egy kényelmes testhelyzetbe, és gondolatban kezd el a szellemeid, lelkeid visszahívását:

„ Kérem, hogy a szellemeim, lelkeim, alkotóelemeim térjenek vissza hozzám most, legyen 100%-os a jelenlét bennem, itt, a kandallós szobában, ebben a dimenzióban!”

Amint mind veled van, kezdődhet a munka! Kérd meg a szellemeid, alkotó elemeid, hogy takarítsák ki a tested templomát, gyűjtsenek össze minden szennyeződést, koszt, piszkot egy kupacba, minden féleelem, aggodalom rezgéslenyomatát, minden halogatott eltaszított megoldandó feladat rezgését, emlékét. Amikor készen vannak égessék el a kupacot, a hamuból legyen gyémánt, a gyémánt pedig kerüljön vissza az örök körforgásba.

Közben észreveszed, hogy tisztul , frissül a levegő, tisztul a kép, és a tér is. Élesebbek lesznek a körvonalak, élénkebbek a színek, jobban kivehető a szoba berendezése, a tárgyak, melyeket itt tartasz. Esetleg virág is kerülhet valahova.

Kérj isteni pecsétet a teremtődtől a takarítás végén a megszületett állapotra!

2. feladat : Tükör szoba kitakarítása

A kandallós szoba kitakarítása után lépj ki a folyosóra, és keresd meg a tükör szobádat. Mindenkinek máshol van, így ne lepődj meg, ha a kandallós szobával szemben vagy az mellett helyezkedik el. Biztos, hogy ezen a folyosón találod. Amikor útra kelsz a tested templomában mindig fáklya kerül a kezedbe, hogy láss.

  • Amikor megtaláltad a tükrös szobát lépj be bátran. Itt sötét van, szemben veled 3 tükör áll, a középső teljesen szemben, a jobb és bal oldali enyhén sréhen, így éri el, hogy a fénye majd egy pontra mutasson, amikor kitakarítottál, mégpedig, Rád.
  • A tükrök előtt van egy kényelmes ülőalkalmatosság, foglalj helyet a tükrökkel szemben, és keresd meg magadban azt a pillanatot, amikor a legboldogabb voltál akár ebben az életedben volt, akár korábbiban. Ennek az emléken a rezgéslenyomatát kérd kölcsön magadtól, és engedd bele egy fénylabdába, mely ott van a kezedben. Ahogy beleengeded, a fénylabda felfényesedik, aranyló fénnyel világít meg téged, és a szobát.
  • Válassz egy tükröt magadnak! Középen, szembe veled a jelen tükre magasodik, balra a múlt, jobbra pedig a jövő tükre. Egyesével tisztítjuk meg, válassz egyet, amivel kezdenéd.
  • Vezesd a fénylabda fényét a választott tükrödre, és kezd el áramoltatni az energiát a tükör felé. Ha nehezen megy, kérd meg a tiszta forrás energiát, támogassa meg a folyamatot.
  • Addig tisztítunk egy tükröt, míg az tartósan vissza nem világít ránk, próbálgasd, vedd ez a labda fényét, világít e már, ha elhalványul a fénye, akkor még nem jó. Az a végeredmény jó, akkor mehetsz tovább a következő tükörre, ha már magától világít rád a tükröd, vakítóan.
  • Ha mind a három tükör készen van, fényük egyesülésében ott ülsz te, és töltődsz a szeretet energiából, fényáradatból. Addig töltődj, míg fel nem emel. Érezd, hogy lebegsz.

Ekkor vagy kész, ilyenkor kérj egy isteni pecsétet a teremtődtől a folyamatra.

3. feladat: Nappali szoba kitakarítása

A tükör szoba után, akár lebegve, akár sétálva lépj ki a folyosóra, és keresd meg a Nappali szobát. Ez a szoba egy egyszerűen berendezett nappali. Ahogy belépsz az ajtón, szembe veled egy kis dohányzó asztal található, jobbra balra 1-1 kanapé, ugyanolyan stílusban, ugyanolyan színben . A kanapékon túl ablakok, az ablakokon függönyök találhatók, kilátsz a szabadba, az ablakok nyitva vannak, a függönyök mozdulnak. Jobbra a kanapé mellett egy kisebb üres tér van, egy meditáló párnával, ballra pedig a másik kanapé mögött dobozok és a szoba bal szélén polcok, és egy íróasztal.

Lépj be a szobába, nézz körül, majd foglalj helyet a meditáló sarokban, és újra kérd a fénygömböd , és a szeretetpillanat rezgéslenyomatának segítségét. Töltsd fel a fénygömböt, és tisztítsd meg vele a szobát. Itt is kérheted a tiszta forrásenergia támogatását.

A szoba elkezd megtisztulni a fényáradatban:

  • Minden por és kosz gyémánttá változik, az ablakok is kifényesednek, a függönyök is kifehérednek, és lágyan elkezdenek ringatózni a nyitott ablakok előtt: ki és be. Ez az áramlást jelenti, hogy mennyire vagy az áramlatban, kifelé dolgozol, vagy befelé. Ha ide-oda leng, kellemesen az az optimális állapot, mert adsz is, és be is tudod fogadni azt amit kapsz.
  • A kanapék portalanok lesznek, a dohányzó asztalra virág kerül (színe a csakra színek egyike, mutatja, merre menj majd tovább), a levegő kitisztul.
  • Amikor mindez megvan, lépj oda a távolabbi kanapé mögötti dobozokhoz, és emeld le a legfelső doboz tetejét. Ahogy leemelted, automatikusan elkezdenek szálingózni, repülni a benne lévő papírok, tárgyak, hogy helyet keressenek maguknak a polcokon, az íróasztal valamelyik fiókjába, vagy az íróasztalon. Csak engedd, hogy beköltözzenek. Amikor kiürült a doboz eltűnik, és a következőről emeld le a tetejét, és folytasd a munkát. Amikor már nincs olyan papír, ami repülne, tedd vissza az aktuális doboz tetejét.

Kérj isteni pecsétet a teremtődtől a változtatásra, és térj vissza a kandallós szobába.

Mindezek után a kandallós szobában a kandalló tüze optimalizálódott, egyenletes, közepes lángnyelvekkel ég, egy otthonos, meleg , kellemes környezetet teremtve számodra. Amennyiben szeretnél még itt időzni, tedd nyugodtan.

Mikor már szeretnél visszatérni a most-ba, a jelenbe, lépj ki a folyosóra, sétálj végig a bejáratig, lépj ki a lépcsősorra, és 9 lépcsőfokot visszafelé számolva, visszatérsz a testedbe. Vedd uralmad alá a végtagjaid, nyújtózz meg, vegyél pár mély levegőt és nyisd ki a szemed.

Szeretettel,

Használd ezt a technikát heti 2-3 alkalommal, és minőségibb életet fogsz élni.

Szeretettel, Melinda

Ajánlott cikkek

Hozzászólás