Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

„Sajnálom, kérlek bocsáss meg!”

Félreismertelek, tudat alatt bántottalak, mérges voltam Rád. Bevallom, oltári nagy dühöt éreztem irányodba. Mi volt az oka? Mert magamra ismertem….megláttam a hiányosságaim, amelyeket még magam elöl is mélyen titkoltam. Felszínre hoztad, megmutattad…kérés nélkül, galád módon a szemeim elé tártad. Napokig csak álltam, és bámultam: „Ez biztos az enyém? A részem? Miért kell ez nekem? Mi hasznom van belőle? ”

Cipeltem, mert lesúlyolt, nehogy elszálljak…. A vicces az egészben, hogy pont a felbukkanása mutatta meg, hogy egyáltalán nem is repülök. Mert nem engedem…… Lekötöztem szárnyaim, becsuktam az ablakom, és vártam.

Kérlek bocsáss meg, hogy eddig nem láttam ……, a csoda bennem él….Itt, legbelül!

„Köszönöm”

… az őszinteséged, a fanyar humorod. Köszönöm, hogy támasz vagy, persze Te ezt már régóta tudod.

„Szeretlek”

Az ősi elem: Szer-elem, avagy az ötödik elem, mely áthatja minden sejtünk, minden porcikánk. Mely győzedelmeskedik a gonosz / sötét felett. Az egyik oldalunk, a pólusunk vagy ellenpólusunk, a Yin része minden élőnek, és amelyről oly sokszor elfeledkezünk….mert erővel akarjuk a megoldást….A szív és az Egó véget nem érő örökös játéka…. Én akkor is szeretlek!

*    *    *

Hoopponopono „A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz. A felébredés három szakasza. Két feladatom van ezen a világon.  Az első, hogy javítsak a dolgokon.  A második, hogy felébresszem az alvókat. A feladataimat pedig csak úgy teljesíthetem, ha saját magamon dolgozom.”

Ajánlott cikkek

Hozzászólás