Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Számos alkalommal történt velem is (amíg meg nem tanultam), hogy lecsapolták az energiám. Hírtelen ólmos fáradtság tört rá, kedvetlenség, erőtlenség hatalmasodott el felettem. Amikor tudatosult bennem, hogy mi történt- mert ugye először csak a fizikai tünetekre koncentráltam, és próbáltam „túlélni”- első  reakcióm a védekezés volt. Mindenféle védelemmel próbálkoztam, hogy távol tartsam magamtól ezeket a tudatosan/tudattalanul energiavámpírként üzemelő embereket, de rá kellett jönnöm, hogy védekezni nem elég.

Így elindultam, hogy felkutassam milyen módon tudom hatástalanítani az ilyen helyzeteket.

Sok technikát kipróbáltam, mire rájöttem, az a legjobb, ha engedem, hogy csatlakozzanak. (Itt is a megengedés!) Engedem, hogy csatlakozzanak, de biztosítom magam afelől, hogy bennem se okozzanak hiányt, vagy kárt.

Egy meditáció alkalmával leföldeltem magam, kitisztítottam az energiacsatornát, ami a csakra-rendszereken keresztül fut (7 fő csakra, melyek a gerincünk mentén találhatóak), megnyitva magam az isteni minőség felé egy állandó csatornarendszert alkotva, tiszta forrás energiát áramoltatva nemcsak magam segítem, hanem a szeretethiányos embereket is. Hetente egyszer le szoktam szedni magamról a csatlakozó energiarabló vezetékeket, mert sosem árt, ha gondozzuk ezt a területet is.

Egyéni és csoportos alkalmakon is segíthetek neked ezt az állapotot létrehozni, illetve a heti tisztítást is szívesen megtanítom. Keressetek bizalommal Tatán és Nagytarcsán is.

Melinda

Ajánlott cikkek

Hozzászólás