Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Amikor a tested valamely pontján fájdalomérzet jelentkezik mi jut eszedbe? Mit teszel? Mit lépsz?

A fizikai fájdalmat mindig megelőzi ez érzés, és egy gondolat. Figyeld meg a gondolataid, például fejfájás esetén min „agyalsz”, min „töröd a fejed”? Igen, a régi szép szólások, magukban foglalják az okokat! Töröd a fejed… Fájdalmat okozol magadnak…..

Rengeteg fejfájást ismerünk, mondhatni ahány ember, annyi fajta fájdalom…. mert annyi fajta gondolat!

Az önismereti utamon többféle megoldással/technikával találkoztam a fájdalom megszüntetésére, bármelyiket ajánlom ezek közöl, mert az orvosságokkal szemben itt az ok megszüntetése a fontos, ellentétben a tünetkezeléssel. Mindegyik technika az okra képes rámutatni, és kitartó munkával teljesen kitörölni belőlünk . Miért nem sulykolok inkább 1 fajta technikát? Miért erőszakolnék rá valakire olyan technikát, ami nem az Övé, ami nem az Ő útja. A Harmónia Mag azért született, hogy sok embernek megoldást tudjon mutatni. Mindannyian mások vagyunk, másra van szükségünk.

Íme a technikák:

  • Masszázs

Mikor keresel fel egy masszőrt? Ha már fáj, igaz? Pedig nem csak a fájdalomkor tud a masszőr segíteni neked, hanem megelőzésképpen is. Én a meridián pontok masszázsára specializálódtam: shiatsu masszázs (teljes test kezelés), arc meridián kezelés (fiatalítás), migrén masszázs (nyaki, feji, gerinc területi gócok, gyulladások kezelése). Mind csodákat művel, még akkor is, ha nem fáj semmid.

  • Sport

Na igen, a rendszeres sport kell ahhoz, hogy a napi stresszt le tudd vezetni, hogy a tested rugalmas maradjon, hogy a lelked éber legyen. Bármilyen sport megfelelő erre, keresd meg a számodra legszimpatikusabbat, mert az a közeg, ahol jl érzed magad, az lesz a Te sportod. Fontos a helyes táplálkozást összekötni a sporttal. Hogy mi a helyes? 2 fontos szempontot tartsunk magunk előtt, és akkor tuti helyes úton vagyunk:

  1. érdemes kiméretni egy érted diagnosztikussal, hogy mely alapanyagon, mely ételek egészségesek számunkra. (Pl. sok embernek nem jó a búza, kukorica… érdemes ezeket más gabonával helyettesíteni.)
  2. Olyan ételeket egyél, amelyeket megkívánsz. A tested tudja, hogy mi jó neki. Ha olyat kívánnál ami káros a számára, azt nem a saját akaratod alapján teszed! Ilyenkor kérj segítséget egy lélekgyógyásztól. (Mielőtt azt hinnéd költségekbe hajszollak, pár száz forintért megoldható ez a probléma!)

 

  • Lélekgyógyászat /pszichotronikai technika

 

Vannak olyan esetek, amikor a fájdalmat egy vagy több idegen energia okozza. Szerencsére, vagy szerencsétlenségünkre, a gondolatainkkal fantasztikusan tudnak kapcsolódni az idegen energiák, és előszeretettel okoznak nekünk fájdalmat, ott ahol éppen a legalkalmasabb. A negatív energiák feloldására elsősorban szakembert javasolnék, de a technikát könnyedén meg is lehet tanulni! (kicsit misztikus, kicsit varázslatos, de hatásos, és minden ember képes rá itt a Földön, keress meg bátran!)

 

Ami mindben közös: figyeljünk oda magunkra, és hallgassunk a testünk jelzéseire, legyen az akármilyen apró dolog is! Most van itt az idő az életvitelünk jobbá tételére, ha halogatod, csak az időt húzod, hogy egészségesebb és boldogabb legyél! Nincsenek lehetetlenek!

Szeretettel,

Melinda

Ajánlott cikkek

Hozzászólás