Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Életem a tánc.
Tánc az egész élet.
Tánc-élet, élet-tánc!
Hogy is van ez?

Már magzat korunkban hallunk, érezzük az ütemet, a ringatást, meg tudjuk különböztetni, hogy a dallamok milyen hatással vannak testünkre, lelkünkre. Ezeket a reakciókat a velünk szoros összeköttetésben lévő anyai test is észleli.

Megfigyelted már, hogy a tested önkéntelenül is meg-meg mozdul 1-1 dallam hallatán? Ha kicsit jobban figyelsz magadra, érzed is az ütemet a sejtjeidben.

A zene egy kód. A saját tested mozdulatai dekódolják az üzenetet, amit akkor,  abban a pillanatban megérthetsz, megismerhetsz, ha engeded. Ez az üzenet szólhat rólad, a környezetedről, az élethelyzetedről, az egész Univerzumról.

LA Mona, Íj.

Az íj, ami irányba állít, ami lendületet ad, ami elindít az utadon. Hogy, ez az út mennyire göröngyös , csak rajtad múlik. Feladatok sora segíthet téged végig az utadon, míg eléred a célod. Ez az íj a Te saját tested. Ott van benned az erő, mind lelki, mind fizikai szinten. Ez az erő veled született, az a csodás Ősi energia, mely mindig rendelkezésedre áll. Fedezd fel magadban az ősi csodát, melyet akár a mozdulataiddal is előcsalogathatsz.

Minden mozdulat gyógyít, minden mozdulat egyedi. Szükség van az ellentétek megismerésére: a gyors-lassú, a lágy-durva, az érzéki- fásult , hogy tudd mi fog éppen segítőddé válni.

Engedd meg magadnak a mozgás örömét, az életörömöt, a lét felszabadultságát.

LA Mona: a tested ereje, a szellemed szabadsága, a lelked öröme.