Pszichotronika

Pszichotronika, szellemgyógyászat

Itt élünk, ezen a bolygón, és csak találgatunk, hogy rajtunk, embereken kívül is léteznek e más, intelligens lények. Nos közelebb vagyunk a válaszhoz mint gondolnánk….

Az ember, a test és minden ami ezen a bolygón, vagy azon kívül látható, illetve láthatatlan, mind energia. Az energia : fény, foton….rezgés.

Minden kapcsolatban van egymással, minden egy, és ugyanaz.

Mindannyian különlegesek vagyunk, rengeteg különleges képességgel rendelkezünk. Van aki tudja használni, tudatosan használja, és van aki nem tud róla. Sokan tudattalanul használják és nem biztos hogy a fehér mágiát.  A csoda ott van bennünk, és csak mi, saját magunk találhatunk rá.

Megtanultam hallgatni az intuíciómra, megtanultam használni, és együtt élni az elemekkel. Megismertem a csakráimat, az aurámat, a folyamatosan fejlődő és gyarapodó képességeimet. Látok, hallok, érzékelek energiákat, lényeket, rezgéseket. Utazok, és utaztatok, gyógyítok, és átkokat, rontásokat hatástalanítok. Tanácsot adok, annak aki kéri szellemgyógyászati eszközökkel, védelmet, talizmánt készítek, folyamatosan tanulok, és  tanítok. Átadom a fehér mágia használatát annak aki nyitott, és befogadó. Hiszem az Univerzum egységét, téren és időn át adok és kapok. Ez az áramlás.

Tiszta szívvel hiszem, hogy a testünk betegíti meg önmagát, ebből következik, hogy képes teljesen meggyógyítani is önmagát. A szellemsebész az , aki ismeri a lehetőségeket, az eszközöket, és segítséget nyújt ebben a gyógyulásban. Lámpást gyújtok a sötétségben, a saját lámpásod, mert Te magad vagy a  FÉNY.

Kérj személyes konzultációra időpontot az elérhetőségeim valamelyikén.