Bőség meditáció 2023

4.000 Ft

Amikor úgy érzed, sinre került az életed, de valami még akadályozza az áramlást. Amikor úgy érzed, hogy szívesen meditálnál, de nincs ötleted milyen témában…. Amikor érzed, hogy, itt az ideje, hogy megtisztuljon benned a bőséged áramlását, befogadását, beengedését akadályozó minden emlék, energia, blokk, akkor vedd elő ezt a hanganyagot.

„Én cirka fél éven át hallgattam hasonlót, mire teljesen ki tudtam tisztítani a bőségem áramlását. Egyszer csak azt vettem észre, hogy hatalmas energia kezdett el kísérni, ami megteremtette bennem és körülöttem a bőségem. Most már csak akkor használom, amikor azt érzem elakadt ez az áramlás, amolyan frissítés képpen.” – Pálfi Melinda ajánlása ,Holisztikus terapeuta, Arany lótusz rend vezető papnője

A hanganyag segít az ebből az életből szerzett blokkjaid, rontó programjaid feloldásában elengedésében, ha tudatosan beleengeded magad a folyamatokba. Lehet hogy testi érzetekkel is megérzed a megkönnyebbülést: sírás, köhögés, orrfolyás, testi könnyebbség érzet.

Gyakorlott meditáló minden egyes alkalommal más és más forrásemlékekkel dolgozhat, úgy, hogy egyre közelebb jut a teljes tisztuláshoz. Bőségünk minden életterületünkön (anyagi, egészség, karrier, családi kapcsolódások…stb.) megmutatkozik, azaz teljesebbé válik.

Használd eleinte akár naponta, majd 2-3 naponta, illetve amikor hívást érzel rá.

Jó tanács:

Mielőtt belekezdenél, kérlek gondoskodj az alábbiakról:

  • tér energetikai védelme,
  • tér energetikai tisztítása,
  • 1 óra énidő nyugalomban.

A hanganyag online letölthető rendelést követően, e-mailben küldjük meg a számlát, melynek kiegyenlítése után, a letöltés linkjét szintén e-mailben kapod meg.