Képességek fejlesztése meditáció sorozat 2021 Január

12.000 Ft

Mi az ami blokkolja az utat, hogy hozzáférj a képességeidhez? Hogyan tudod fejleszteni? Hogyan tudod használni? Hogyan tudod ki/be kapcsolni?
4 egymáshoz kapcsolódó online meditáció, de külön-külön is látogatható fejlesztő esemény második témája a tisztán hallásunk fejlesztése. Dátumok: Január 6-13-20-27.
Témák: Tisztán érzékelés, Tisztán hallás, Tisztán látás, Tisztán gondolkodás
Hogyan tudsz regisztrálni?
Rendeld meg ezt a terméket, rendelésed követően e-mail címedre küldünk egy számlát, melynek segítségével intézheted az utalást.
A részvételi díj: 3500.-/ alkalom. 4 alkalom esetén 12.000.-
Az időben beérkezett regisztrációs díj biztosítja a helyed. Amennyiben késve érkezik meg a díj, úgy egy későbbi meditációra tudod felhasználni. Havonta előkerül a kiszemelt téma, de akár bérletet is vásárolhatsz (4 alkalmas, 12.000.-), melyet egy turnusra tudsz felhasználni.
A meditációk a Google Classrom felületen lesznek megtartva, belépő kódot a sikeres regisztrációt követően küldünk szintén e-mailben.
Az Univerzum küldi a hívást, amennyiben érzed, itt a helyed!:)
Továbbra is fontos, hogy a meditáció előtt rakd rendbe magad, teremtsd meg a teret, gyertyával, füstölővel ?
Lehet olyan is, hogy érzed a hívást, de még várat magára a teljes befogadás (nem jó az időpont, akadályoztatva vagy térben vagy időben, más feladatot ad neked az Univerzum…stb.), ebben az esetben egy későbbi alkalommal tudsz majd csatlakozni. Szeresd magad, és adj hálát a felismerésért.
Áldás
A meditációról hangfelvétel készül, melyet a résztvevők díjmentesen megkapnak.
A későbbiekben egyéni és csoportos online tanfolyamokon tudsz továbbra kapcsolódni hozzánk, fejleszteni magad.
A meditációt tartja: Pálfi Melinda, terapeuta, szellemgyógyász, vezető, tanár
Szeretettel várunk,
Melinda
Harmónia Mag