LélekTérkép + Lélekkristály karkötő Szettben

19.490 Ft

A szett tartalma:

  • 1 db LélekTérkép felmérés, elemzés + kártya
  • 1 db Lélek-kristály karkötő személyre szabva.

***** Készíttesd el saját vagy szeretted LélekTérképét, akár ajándéknap is kitűnő lehetőség! ****

A mérés eredményét, a kártyát, az elemzést és a karkötőt postai úton juttatjuk el hozzád, előre utalás után, melyhez minden esetben várd meg a számlát! E-mailben fogjuk küldeni a számlát, ami alapján utalni tudsz.

A rendelésnél, kérjük a következő adatok megadását a méréshez:

  • születési dátum,
  • születési hely,
  • a születéskor anyakönyvezett teljes név.

Mi is az a LélekTérkép?

A LélekTérkép nem más, mindt a blokkjaink sora, életterületekre lebontval.

A 12 életterületen 12-12 blokk mutatkozik, láncszemekként felfűzve (összesen 144 db), Harmadlagos és Másodlagos Forrásokkal ellátva, mind amolyan menedék, ahol megpihenhetsz az utad folyamán. Cél az Ős Forrásig kitisztítani az utat, minden életterületeden.

A 12 életterület megyegyezik a 12 Mesterkristállyal, melyek más sorrendben és kicsit más értelmezéssel vannak jelen,  mint ahogy eddig ismertük. Így ezeket Lélekkristály-nak neveztem el.

Eme Lélek-kristályok listája: hegyikristály, ametiszt, csaroit, citrin, szelenit, tigrisszem, szodalit, rózsakvarc, labradorit, pirit, rodokrozit és a szugilit.

Könnyedén ki tudjuk mérni, mely blokkokat oldottál már fel, és mely blokkok várnak még az oldásra.

A LélekTérképet elegendő EGYszer kimérni az életed során!

Tudnod kell, hogy minden blokkoddal kapcsolatban Karmikus körök, karmikus szálak és történetek is jelen vannak. Amikor sorra visszatér egy szituáció, ismétlődik, és te minden alkalommal próbálod helyesen megoldani, akkor a karmikus köröddel dolgozol. Hosszú hónapok, évek, míg le tudod rakni egyedül.

Ezekben a blokkoldásokban is tudunk segíteni.

Az ásványok segítenek téged az egyes életterületeiden való optimális haladásban, de FONTOS, hogy tudd, nem ők fogják feloldani a blokkjaid!

 

Kategóriák: ,