Rólam

Pálfi Melinda vagyok, de hívhatsz Mainának is.

Körülbelül 30 évesen érintett meg a sugallat, hogy nem csak a kézzel fogható világ létezik, ennél sokkal gazdagabb, színesebb, élménydúsabb egyveleg alkotja azt az úgynevezett LÉT-et. Én is mint sokan mások rendelkezem gyerekkorom óta olyan képességekkel, amelyek egy részt kirekesztettek a tömegből, más rész

 

t a magaslatokba emeltek. Tudatosan élem az életem, nevelem a gyermekeim, folyamatos kapcsolatban az Univerzummal, együtt áramolva a harmóniában.

Ez a lap azért jött létre, hogy összefogja tevékenységeim széles körét, és megmutassa, a 0-ról micsoda magaslatokat lehet elérni, ha tiszta szívvel, megfontoltan lépkedünk felfelé az úton.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Érzőként és látóként igyekszem segítséget nyújtani, megmutatni az embereknek, hogy mennyi lehetőség és csoda létezik a mi kis életünkben.

Szeretettel látlak ha elakadtál az utadon, ha valami újra nyitnál, ha testi-lelki feladataid megoldásában segítségre szorulsz.  Csoportos foglalkozásokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetsz.

 

Jelenlegi eszközeim: Tánc, különféle masszázsok, szellemgyógyászat , tanácsadások és a kézműves tevékenységek szerteágazó lehetőségei.