Pálfi Melinda vagyok,

Művésznevem: Maina.

Művésznevem akkor kaptam, amikor  a henna festés szerelmese lettem. 2014 óta festek, akár már találkozhattunk is valamelyik rendezvényen.

2 lányom (egészen kicsi koruktól fogva) egyedül neveltem, valójában ez a szituáció megmutatta hogy erős vagyok, és megerősítette a hitet önmagamban, minek hatására tudatosan elindultam felfedezni mi és ki vagyok valójában. Mire születtem, mi a sorsfeladatom, hogyan tudom azt kibontakoztatni….stb. Volt egy gyerekkori látomásom: fiatalon meghalok. Ez 28 évesen megtörtént, de nem a fizikai értelemben vett halált éltem meg, hanem az újjászületést, a kinyillást. Kinyilt a világ, sorra érkeztek a lehetőségek, így hát elindultam az utamon.

Nagyon közel áll hozzám a természet, a természet kincseit kutatva találtam rá az utamra. 2017-ben masszőri és tánctanári végzettséget szerezve, elindítottam egyéni vállalkozásom, a “testtudat” mottójával.

“Az életünk végéig tanulunk!” így hát én is folyamatosan bővítettem ismeretanyagom, hogy minél közelebb kerüljek a természetes gyógymódokhoz, technikákhoz, ezáltal magamon és a hozzám fordulókon is segíteni tudjak tanácsaimmal.

2017-ben fejeztem be tanulmányaim a Tiszta Tudat Merkaba Szellemi Szabadegyetemen (3 éve), mely alapján bepillantást nyerhettem a holisztikus gyógyításba a test, a szellem, és a lélek egységébe.

2020 telén elvégeztem a Hangtál-terapiás foglalkozások (egyéni és csoportos) államilag elismert tanfolyamát, így a hangokon keresztül történő testi-szellemi-lelki egyensúly teremtés is eszközeim tárházát hazdagítják.

Terveim között szerepel a Természetgyógyász szakképesítés megszerzése, illetve a természetgyógyászat további irányainak felkutatása (Bach virágterápia, Fitoterápia…..)

Tarts velem ezen a felfedező úton:)

Jelenlegi eszközeim:

  • Tánc,
  • Különféle masszázsok,
  • Meditációk (tematikus, vezetett)
  • Hang-tál terápia (egyéni , csoportos)
  • Pszichotronika/ Szellemgyógyászat
  • és  kézműves tevékenységek szerteágazó lehetőségei.

Elérhetőségeim bármelyikén megtalálsz, keress bizalommal, amikor úgy érzed, segíthetek neked.

Melinda