Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Pálfi Melinda vagyok,

Művésznevem: Maina.

Művésznevem akkor kaptam, amikor  a henna festés szerelmese lettem. 2014 óta festek, akár már találkozhattunk is valamelyik rendezvényen.

2 lányom (egészen kicsi koruktól fogva) egyedül neveltem, valójában ez a szituáció megmutatta hogy erős vagyok, és megerősítette a hitet önmagamban, minek hatására tudatosan elindultam felfedezni mi és ki vagyok valójában. Mire születtem, mi a sorsfeladatom, hogyan tudom azt kibontakoztatni….stb. Volt egy gyerekkori látomásom: fiatalon meghalok. Ez 28 évesen megtörtént, de nem a fizikai értelemben vett halált éltem meg, hanem az újjászületést, a kinyillást. Kinyilt a világ, sorra érkeztek a lehetőségek, így hát elindultam az utamon.

Nagyon közel áll hozzám a természet, a természet kincseit kutatva találtam rá az utamra. 2017-ben masszőri és tánctanári végzettséget szerezve, elindítottam egyéni vállalkozásom, a „testtudat” mottójával.

„Az életünk végéig tanulunk!” így hát én is folyamatosan bővítettem ismeretanyagom, hogy minél közelebb kerüljek a természetes gyógymódokhoz, technikákhoz, ezáltal magamon és a hozzám fordulókon is segíteni tudjak tanácsaimmal.

2017-ben fejeztem be tanulmányaim a Tiszta Tudat Merkaba Szellemi Szabadegyetemen (3 éve), mely alapján bepillantást nyerhettem a holisztikus gyógyításba a test, a szellem, és a lélek egységébe. Tanulmányaim folytatva , a mai napig is kapom a beavatásokat, így 2018-tól készen álltam rá, hogy tanoncokat fogadjak magam mellé az úton. Kiscsoportos vagy egyéni képzések alkalmával átadhatom a tudást, a lecsatornázott információkat, az arra nyitott érdeklődőknek.

2020. 04.01-én megjelent a könyvem első kiadása, mely 3 hónap alatt el is fogyott.

2020 telén elvégeztem a Hangtál-terapiás foglalkozások (egyéni és csoportos) államilag elismert tanfolyamát, így a hangokon keresztül történő testi-szellemi-lelki egyensúly teremtés is eszközeim tárházát hazdagítják.

2021-ben találkoztam a kvantum gyógyítással, mellyel bővült a repertoár. Csodás vázrendszerbeli, szervi, szervrendszerbeli gyógyulások tanuja lehettem álltala.

2021. Decemberében megjelent a könyvem második, bővített kiadása, mely továbbra is támasza, kísérője a fejlődni vágyó, ébredező embereknek.

2019-2022 között számos témában (közel 35 db) vezetett meditációs hanganyagom született, melyek elérhetőek a webshopban.

Terveim között szerepel a  természetgyógyászat további irányainak felkutatása (pl. Bach virágterápia, terápiás olajok, Fitoterápia…..)

Tarts velem ezen a felfedező úton:)

Jelenlegi eszközeim:

  • Tánc,
  • Különféle masszázsok,
  • Meditációk (tematikus, vezetett)
  • Hang-tál terápia (egyéni , csoportos)
  • Pszichotronika/ Szellemgyógyászat
  • Kvantum kezelések
  • és  Kézműves tevékenységek szerteágazó lehetőségei.

Elérhetőségeim bármelyikén megtalálsz, keress bizalommal, amikor úgy érzed, segíthetek neked.

Melinda