Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Irodai masszázs, Manager masszázs, Kismama masszázs

Biztos Te/Ön is hallottál/ hallott már róla, de vajon próbáltad/ próbálta már?

Az irodai masszázs különlegessége, hogy a masszőr házhoz megy, teljes felszereléssel. Az irodai masszázs alkalmával nincs szükség komoly előkészületekre, akár a munkahelyi szünetekben, vagy a munkaidőből lecsípve 20 percet, akár a munkanap kellős közepén felfrissülhetsz.

Ha kismama vagy, és nem tudsz elmozdulni a babád mellől, de szeretnéd megfáradt vállaidat, hátadat , nyakadat, karjaidat felfrissíteni, remek lehetőség, ha otthonodban teszed ezt meg egy képzett masszőr segítségével, míg a pici alszik.

  • A masszőr minden esetben magával viszi a masszázs székét, egyedül egy csendes szobára, teremre van szükség a töltődésre.
  • A masszázs minden esetben ruhában történik, olaj, vagy masszázskrém használata nélkül.
  • A kezelendő terület: nyak, váll, vállöv, lapocka, karok, teljes hát. Egy-egy területre nagyobb hangsúlyt fektetve a kezelés személyenként változhat 20 perc erejéig.

Cégünk meridián masszázsokkal foglalkozik, pontnyomásos kezeléssel a test meridián hálóját illetve pontjait tisztítja, így átjárhatóvá teszi azt az életenergia számára.

A kezelés frissít, tölt, energetizál, a munkavégzés is hatékonyabbá válik általa. Ez kedvező Önnek, illetve a munkahelye számára is!

Kérjük segítse munkánkat és említse meg munkahelyén a lehetőséget.

Ár: 20 perc masszázs 1500.-/fő ……… 10 főtől 1300.-/fő

Fizetési mód: készpénz vagy utalás.

A masszázs díját fizetheti a munkaadó vagy a munkavállaló, illetve közösen is.

Szolgáltatásunk Nagytarcsán, és Nagytarcsa 15 km-es körzetében ingyenes kiszállással működik, azon túl minimális kiszállási díjjal érhető el.

***

Szerződéskötéssel, megrendeléssel kapcsolatban keressenek bennünket bizalommal az elérhetőségeinken:

Pálfi Melinda     06303691535

e-mail: info@harmoniamag.hu

web.: www.harmoniamag.hu