Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Mit is mondhat ez a megnevezés: meridián arc-reflexológia?

A meridián pontok stimulálása, kezelése annyit jelent, hogy a testen található több ezer meridián pont alkotta meridián hálót tisztítjuk, kezeljük. Ha bárhol a testben fájdalmat , szúró, nyomó érzést tapasztalunk, lehet hogy a masszázs a gondolatainkban csak a sokadik helyen bukkan fel. A masszázs a keleti gyógyításban éppúgy első rendű mint az orvostudomány. Biztos hallottál már az akupunktúráról, ugyanezeket a pontokat kezeli.

Arc-reflexológia jelenti az arcon elhelyezkedő meridián pontok kezelését. Tudjuk, hogy az arcunk megfelelő pontjai kapcsolatban van a teljes szervrendszerünkkel, így nemcsak a talpon, tenyéren, hanem az arcunkon végrehajtott kezelések, masszázsok is kihatnak a teljes szervezetünkre.

A masszázs folyamán masszázsolajat és egy jáde követ használok.

A masszázs során felszabadulnak a lerakódott káros anyagok, melyek visszakerülnek a nyirokkeringésbe, ezért fontos a rendszeres, megfelelő mennyiségű folyadék bevitele 30 kg-onként 1 liter naponta.

Ez a típusú meridián masszázs kitisztítja a gondolataid, az érzéseid, frissíti az arcod, fejed, nyakad, ezáltal elmúlnak a szem alatti karikáid, fájdalmat csillapít, feszesíti, feltölti az arcbőrt már az első alkalommal! Több mint egy kozmetikai kezelés, mert energetikailag is tisztít.

Energiahiányt, enerváltságot, aluszékonyságot tapasztalsz magadon?

A szintén keleti módszer kúraszerű alkalmazása megszünteti ezeket a tüneteket, illetve felváltja a drága kencéket, vagy a szépészeti beavatkozásokat. Segíti, fokozza a természetes sejtmegújulás.

A masszázs időtartama alkalmanként: 40 perc

Ára: 4000.-

Kezelés helye: Nagytarcsa, Bocskai utca 45

Mobil masszázsággyal házhoz is megyek, Nagytarcsa és 10 km-es vonzáskörzetében díjmentesen, távolabb km függvényében minimális összeg fejében.

Bejelentkezés szükséges:

T: 0630/369-1535  Pálfi Melinda

e-mail: mpalfi81@gmail.com