Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

I. lépés! Tudtad, hogy ez ilyen egyszerű????

Gondolatainkkal teremtünk.

Azt gondolnád, hogy ha így lenne, sokkal boldogabb, egészségesebb lenne az életed, mert te jó ember vagy, és csakis jó gondolataid vannak….Nos el kell mondanom, hogy ez nem így van.
Gondolataink ezrei száguldoznak a fejünkben a felszínen és különböző rétegekben a felszín alatt….és hogy mit üzemeltetsz? Aminek erőt adsz. Ha a gondolataid aggódással, félelemmel vannak tele, akkor annak adsz erőt, és bekorlátozod a saját és mások életét is. Engedd meg magadnak a szabad tiszta érzések áramlását! 

Építsd be tudatosan a mindennapjaidba a hálát.
Gondold végig minden nap miért is vagy hálás?! Hálás vagy az aznapi feladatokért, mert előrébb jutottál, bizonyíthattál magadnak, hogy képes vagy rá. Hálás vagy a bolti eladó mosolyáért, mert jobb kedvre derített. Hálás vagy a piros lámpáért, mert pont meg tudtad nézni az üzeneted, és fontos hírt kaptál. Hálás vagy a pohár hideg vízért, ami az asztalodon várt, mikor beértél a dög-melegben a munkahelyedre. Hálás vagy az unokáid, gyerekeid felhőtlen kacajáért, mikor a vízibomba a lába előtt robbant fel az udvaron…..és így tovább.
Találj legalább 5 olyan dolgot, eseményt, okot minden nap amiért hálás lehetsz.

Köszönd meg, hogy ezeket a pillanatokat megélhetted, hogy részese lehettél, hogy megajándékozott téged. Ilyen a mostban élni! Látni a csodákat.🙂

Szeresd magad, tiszteld magad, élj a mostban!

Mosolyogj, egy jó kezdet!:)

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás