Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Gondolom ismeritek a tézist: „Kéred és kapod!”

Ezen az elven működik minden, mert a gondolattal, kimondott szóval teremtünk. Minden élőlény rendelkezik a saját bőségével. Kapcsolódik hozzá, és amikor kéri, megérkezik. Fontos, hogy kételyek nélkül üzemeltesd ezt az energiát, hogy folyamatos legyen az áramlása.

Szóval kéred , és kapod.

Ha nem kéred, nem kapod. Ilyen egyszerű.

A másik nagyon fontos momentum, hogy be tudod e fogadni azt amit kértél?!

Amennyiben a finom energetikai kapcsolódásodban blokkokat halmoztál fel, a blokkjaid lebontása, megsemmisítése után tud megérkezni hozzád a bőséged. Az Univerzum nem válogat, minden életterületed ellátja a bőségeddel.

Na de mi van akkor ha blokkjaink vannak?!
Vizsgáld meg, a blokkjaid, keresd a gyökerét. Ebből az életből származik, vagy egy korábbi életből ered? Karmikus e vagy sem? Ha karmikus lezárható, könnyíthető? Energetikailag és egy kis isteni segítséggel könnyedén megszüntethetjük ezeket a blokkokat. Egyszerűen csak gondold végig! Mi az, ami akadályozza, hogy elérd a célod? Érzel e olyat, mintha ketrecben lennél, mintha hallanál, látnál mindent, de mégsem férnél hozzá? Érzel e ragacsos sárdagonyát magad körül, ami akadályozza, hogy előre lépj, hogy fejlődj? Figyeld a tested, figyeld az érzeteid, segít, mutatja az utat. Egy meditációval is könnyedén le tudod szedni magadról ezeket a gátló tényezőket, ki tudod tisztítani a szálat, amin keresztül a bőségenergia már úton van feléd.

Íme a meditáció, amit én csinálok:
Teremts magad körül nyugalmat, és engedd meg magadnak, hogy magad légy 20-30 percig. Hangolódásként gyújts meg 1-3 mécsest, kellemes, természetes füstölőt, és ha nehezebben lazulsz el, halk meditációs zenei háttérrel is kedveskedhetsz magadnak.Helyezkedj el ülő helyzetben tenyereidet fordítsd felfelé (kérek testtartás), vagy mudra pózba (tenyerek felfelé, a nagyujj, a középső és a gyűrűs ujj össze érintve a többi ujj nyújtva), és vegyél pár mély levegőt, csendesítsd le az elméd.


Mond:

”  Kérem, hogy a saját bőségem érkezzen meg hozzám, most. Szeretettel befogadom. Köszönöm”


Érezhető, hogy a korona-csakrádon keresztül, az összerakott ujjaidon keresztül energiaáram indul meg, és megbizserget. Érkezik az energia. Amennyiben ezt nem érzed, úgy elakadásod van.


Ilyen esetben mond háromszor ismételve:
” Most szeretettel elengedek minden blokkot, minden zavaró tényezőt, hogy a saját bőségem meg tudjon érkezni hozzám.”


Fontos, hogy miközben tisztítasz színtiszta szeretet energiát érezz , töltsön ki mindenhol. Ami kapcsolódhat hozzá: elengedés, megengedés, megbocsátás, harmónia, emelkedés. Felejtsd el, hagyd el a bosszúságot, a bánatot, a reménytelenséget, a dühöt, nem fontos, hogy ki, miért blokkolt le, egyszerűen csak lépj tovább. Szeretettel engedd el a blokkolt állapotot.
Gondolhatsz ilyenkor egy mindent felégető tűzre, a szeretet tüzének perzselő erejére. Gondolhatsz ilyenkor a tiszta forrás energia mindent feloldó, mindent elsöprő erejére.
Majd amikor megtisztítottad az utat, kérd be újra a saját bőséged, és figyelj az érzeteidre.

Bizserget már?
A bőséged nem pénzként, nem hatalomként fog megérkezni, hanem lehetőségeket tár fel előtted, ajtókat nyit, és megmutatja számodra a fényt. Kapcsolódások születnek, a régi, lehúzó kapcsolódások pedig elengedődnek.

Használd rendszeresen (minimum 21 napig), és higgy magadban!
Amennyiben segítségre lenne szükséged, keress meg bizalommal.

Áldás

Ajánlott cikkek

Hozzászólás