Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

meditation-1384758_1920Mi az a mantra? Kik és mikor használják?

A mantra egy tömör szövegrész, egy megerősítés, egy gondolat, ami segít bennünket abban, hogy az utunkon maradjunk. Megerősít bennünket, koncentrálja a gondolatainkat a célunkra. Általában akkor használjuk, ha szeretnénk valamit tudatosan bevonzani, vagy éppen változtatni magunkban a korábbiakhoz képest.

Ez még mindig kicsit „kínai”…..

Az egyik korábbi blog bejegyzésemben említettem, hogy a gondolatainkkal teremtünk. Mi történik akkor ha sorra negatív gondolatokat mantrázol? Pl.: nincs elegendő pénzem…. nekem nem sikerül semmi….tanácstalan vagyok!…..és még sorolhatnám.

Nos amikor ezek a negatív gondolatok cikáznak a fejünkben, sorra azt teremtjük meg, amit ép NEM szeretnénk! Igaz?

Ezen változtatni szeretnél? Hát akkor lássunk neki!

Vegyél magadhoz papírt és tollat, és kezd el leírni az összes gondolatot mondatok formájában, ami most a fejedben van. Nézd meg mi minden jár a fejedben, csoda hogy szét-szortság, tehetetlenség vesz rajtad erőt?!

Amint ezzel kész vagy, kezd el átírni a mondatokat pozitív megerősítésekké. Használd a „Mostantól„, „Tudom„, „Képes vagyok rá„, „Elhiszem”  kifejezéseket a mondataidban.

Pl.:

A negatív gondolatom:

„Nincs elég pénzem, fogalmam sincs honnan tudnék pénzt szerezni.”

Ennél a gondolatnál mit is erősítünk? Azt hogy nincs, és fogalmunk sincs. Persze így nem is lesz, mert ezzel pont az ellenkezőjét teremtjük meg, hiszen azt ismételgetjük.

Így néz ki a gondolatunk pozitív megerősítésként:

„Az Univerzum bőségét és szeretetét élvezem, mostantól tárt karokkal fogadom be ezt a bőséget. Elegendő pénzem van,  megelégedéssel tölt el a pénzügyi helyzetem.”

A mantra akkor jó, ha lefedi a teljes negatív gondolatot. Kerülendő a negatív hatású, értelmű szavak használata! Honnan tudod, hogy elég erős, és teljes a mantra? Onnan, hogy ha hangosan kimondod, akkor kellemes bizsergés járja át a tested-lelked-szellemed! 🙂

(Megjegyezés: soha ne az utat akard meghatározni, pl. miként lesz pénzed, milyen módon jutsz hozzá ahhoz a vagyonhoz, hanem a meglétének, az örömödnek az energiáját  áramoltasd, küld ki az égiek felé, mire van szükséged, és Ők megadják. Itt is fontos a pontos fogalmazás.)

Szeretettel várom TE milyen gondolatokat üzemeltetsz, milyen mantrákkal cserélnéd fel, illetve az eredmény beszámolókat. Kérdezz ha elakadnál, segítek neked akár itt kommentben, akár e-mailben.

Örömteli munkát kívánok!

Melinda

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás