Telefon

+36 30 / 369-1535

E-mail

infol@harmoniamag.hu

Nyitvatartási idő

Kedd - Szombat: 9-19

Mit jelent számodra maga a kifejezés: Szabadnak lenni?

Na de milyen értelemben? Fizikailag, érzelmileg, mentálisan? Te szabad vagy? Mitől lesz valaki szabad? Mikor érzed magad szabadnak?

Tegnap este a gyermekem egy filmrészletre reagálva felsóhajtott: Anya, én ilyennek látlak Téged! Ilyen szabadnak! – Elgondolkoztam….Valóban szabad vagyok!? Az emberek szabadnak látnak, én is annak látom magam? Annak érzem magam?

Egy korábbi írásom elemzi a korlátok ledöntögetését, melyek által szabaddá válsz.

Most nézzük meg érzelmi téren

Ha kapcsolatban vagy valakivel, mennyire érzed magad szabadnak a kapcsolatban?

Mit engedhetsz meg magadnak? Mit engedsz meg a párodnak? Milyen az összhang? Egy egészséges kapcsolatban nincs alá-, és fölérendeltségi viszony, egyenrangú felekként harmóniát alkotva, egymást segítve lépkedünk előre azon a bizonyos életlétrán. Egy egészséges kapcsolatban Te is és Ő is egy egész ember, nem egymás fél párjai vagytok. (Ha nem ez a helyzet, akkor dolgozz magadon, és a kapcsolatodon… Alap a kommunikáció)

Virág

Ha egyedülálló vagy, szintén felteheted a kérdéseket: megengeded e magadnak hogy szabad legyél?

Mit jelent számodra maga a szó, szabadság?  Mit teszel meg magadnak a szabadságodért? Mit jelent számodra egyedül lenni? Valóban egyedül vagy e? Mindig is úgy gondoltam, ha egyedül vagyok, lehetőségem van térben és időben is a fejlődésre, akár iskola, akár önfejlesztés, bármi, de épp itt az ideje. Nem véletlenül vagy egyedül! Nincsenek véletlenek! Ja, és soha nem vagy egyedül!:)

Gyermekem szerint szabad vagyok…itt legbelül nem vagyok szabad. Onnan tudom, hogy SZABAD NAPOM van mindentől és mindenkitől, mégis tele vagyok kételyekkel, aggodalmakkal, bezártam magam egy belső ketrecbe, és eldobtam a lakat kulcsát…

Segélykiáltás ez az írás magamnak! Hé, nyisd fel a szemed! A ketrec csak energiaháló, amit Te magad hoztál létre! Szabad akarattal bármikor eltűntetheted! Nem kell hozzá semmiféle fizikai kulcs!!! Egyszerűen csak engedd, hogy ez az egész a mélybe rántson, hagyd átáramlani magadon/magadban, hiszen ÉRTED van! Te magad vagy saját magad kulcsa!

Lazítsd el magad, és hagyd, hogy a fájdalom, félelem átjárjon. Hamarabb vége lesz, mint gondolnád! 🙂 Merülj a mélybe, láss mögé, mi okozhatja, milyen emléket tudsz mögé kapcsolni?

Az én esetemben saját magamat szabotálom a szabadság megélésében…Miért? Mert valamikor azt beszéltem be magamnak, hogy nem érdemlem meg! Nekem nem jár a jó érzése, kicsi vagyok én hozzá…Nem tettem le még annyit az asztalra, hogy megérdemeljem. Ha ragaszkodsz az állapothoz, nehezebb elengedni.

Engedd az áramlást, lazulj bele, vedd magadhoz a tanítását, és szeretettel köszönj el tőle, amikor távozik.

Végy egy nagy levegőt, és láss neki  SZABADON a folytatásnak!

Ajánlott cikkek

Hozzászólás